Ingezonden persbericht


IT Job Board opent vestiging in Nederland

Grote groei aantal Nederlandse IT-vacatures brengt marktleider naar Amsterdam

Amsterdam, 24 oktober 2007 - IT Job Board (www.itjobboard.nl) opent een nieuwe vestiging in Amsterdam. De uitbreiding is te danken aan het succes van de IT-wervingsite in Nederland en België. Vanuit het kantoor aan de Bloemenmarkt in hartje Amsterdam voert het bedrijf de sales- en marketingactiviteiten uit voor de Nederlandse en Belgische markt. De vestiging wordt in eerste instantie bemand door zeven medewerkers. IT Job Board verwacht dat de vestiging binnen een jaar groeit tot twintig medewerkers.

"We hebben gekozen voor een vestiging in Amsterdam, omdat die stad het Nederlandse epicentrum van IT-bedrijven is", zegt Alex Farell, directeur van IT Job Board. "Daarnaast groeit de markt in Nederland en België zodanig, dat de stap naar het vaste land een logische keuze was."

Door fysiek in Nederland aanwezig te zijn, kan IT Job Board een betere service leveren aan plaatselijke klanten en kandidaten. Directeur Alex Farell zal dan ook drie keer per week op de Nederlandse vestiging te vinden zijn. Met momenteel 3.000 online vacatures is IT Job Board marktleider in Nederland als het gaat om de werving van IT-personeel. Onder andere Getronics Pink Roccade, Orange, Atos Origin en CSC zijn klant van de wervingsite.

Over IT Job Board

Deel: ' IT Job Board opent vestiging in Nederland '
Lees ook