Ingezonden persbericht

Groningen, 17 mei 2002

ITCG introduceert SQL*Out

IT Consultancy Group uit Groningen lanceert SQL*Out; een uiterst krachtig en eenvoudig toepasbaar tool, waarmee snel en efficiënt ASCII-extracten kunnen worden aangemaakt vanuit Oracle-databases. SQL*Out verkort de doorlooptijd van selecties, maakt optimaal gebruik van de beschikbare database- en schijfresources en levert eenvoudig te onderhouden programmatuur inclusief documentatie en interfacebeschrijving.

Op basis van de wensen van haar klanten heeft ITCG een praktisch hulpmiddel ontwikkeld. De ITCG-klanten gebruiken doorgaans grote Oracle-database en willen de aanwezige informatie beschikbaar stellen binnen de eigen organisatie of aan derden. SQL*Out maakt het uitwisselen op basis van een ASCII-formaat eenvoudig.

Met SQL*Out kan de ontwikkelaar selecties samenstellen en laten extraheren, waarbij gebruik kan worden gemaakt van alle mogelijkheden van SQL. Bij het wegschrijven van de uitvoer kan de direct worden gecomprimeerd. Het extractieproces kan met parameters worden geconfigureerd. Een extract dat door SQL*Out wordt aangemaakt is een perfecte basis om gegevens te distribueren binnen en buiten uw organisatie, omdat SQL*Out ook zorgt voor de bijbehorende interfacebeschrijving en documentatie.

Bedrijven kunnen tijdens de introductie gebruik maken van een speciaal aanbod. ITCG installeert op verzoek kosteloos een 30-dagen licentie en helpt u op weg de eerste selecties uit te voeren.

www.itcg.nl

Geert Zijlstra
IT Consultancy Group
050 - 579 86 43

Deel: ' ITCG introduceert SQL*Out '
Lees ook