itslearning kiest voor Gladior als online marketingbureau


Afgestemde en relevante online marketinguitingen voor de doelgroepen van itslearning

ENSCHEDE, 20141124 -- Softwarebedrijf itslearning heeft Online marketingbureau Gladior gekozen als partner voor de uitvoer en het beheer van online marketingcampagnes voor het bedrijf. De campagnes die Gladior gaat opzetten en beheren, zullen aansluiten op de huidige marketing automation-campagnes van itslearning.

Relevante boodschappen op het juiste moment

Op dit moment maakt itslearning al gebruik van marketing automation. Gladior is aangetrokken om de online marketingcampagnes hierop af te stemmen. De campagnes bestaan uit online banners, tekstadvertenties en video’s en deze worden qua timing en boodschap afgestemd op de fase waarin de doelgroep zich bevindt. Hiermee kunnen de uitingen die Gladior verzorgt op het juiste moment en met een relevante boodschap worden gecommuniceerd naar de doelgroep. Het online marketingbureau draagt tevens zorg voor de juiste inrichting en koppeling van Google Analytics om de diverse gesegmenteerde online campagnes op te zetten en te sturen.

 “We hebben de behoefte om onze online campagnes relevanter te maken voor onze doelgroepen. Het is voor ons belangrijk om onze elektronisch leerplatform zoveel mogelijk bij het onderwijs onder de aandacht te brengen en de doelgroep te informeren over relevante onderwijskundige zaken. We combineren onze huidige marketing automation met de online marketinginzet van Gladior. Hierdoor verwachten wij relevanter te kunnen zijn voor onze doelgroepen en effectiever potentiele klanten te overtuigen om de gewenste actie op onze site uit te voeren”, aldus Joris Krabbenborg Marketing Manager bij itslearning.

Over itslearning

itslearning is een innovatieve digitale leeromgeving die docenten helpt uitdagende lessen te geven en de digitaal ingestelde leerlingen van nu te motiveren. Het bedrijf kenmerkt zich door persoonlijke service en een eigen ontwikkelteam voor snelle doorontwikkeling. Met het digitaal leerplatform is het voor docenten onder meer mogelijk om zelf leermaterialen te ontwikkelen, opdrachten uit te delen, toetsen af te nemen of ouders bij het onderwijs te betrekken. Het platform kan naadloos gekoppeld worden met andere systemen. Met meer dan 4 miljoen gebruikers wereldwijd is de online leeromgeving een grote internationale speler op het gebied van elektronische leeromgevingen.


Deel: ' itslearning kiest voor Gladior als online marketingbureau '
Lees ook