IXOS SOFTWARE AG

IXOS biedt nu ook ondersteuning voor SharePoint Portal Server

IXOS-eCONserver is een geïntegreerd onderdeel van de nieuwe portaaloplossing van Microsoft

Munchen/Grasbrunn (ots) - IXOS, een toonaangevende ontwikkelaar van opslagbeheeroplossingen voor eBusiness, heeft vandaag bekend gemaakt dat het IXOS-eCONserver zal integreren in SharePoint Portal Server van Microsoft. Met IXOS-eCONserver kunnen klanten van Microsoft en IXOS grote hoeveelheden documenten veilig en langdurig opslaan en beheren. Daarenboven krijgen gebruikers van SharePoint Portal Server toegang tot alle documenten die op IXOS-eCONserver zijn opgeslagen en kunnen zij in deze documenten zoekbewerkingen uitvoeren. De documenten kunnen afkomstig zijn van verschillende bronnen, zoals ERP- of CRM-systemen, alsook van klantspecifieke toepassingen.

SharePoint Portal Server is de flexibele portaaloplossing van Microsoft waarmee bedrijven makkelijk informatie kunnen zoeken, delen en publiceren. Elke zelfstandige server biedt zoekmogelijkheden op bedrijfsniveau (ontwikkeld door Microsoft Research), geïntegreerde hulpprogramma's voor documentbeheer en flexibele, eenvoudig aan te passen voorzieningen voor bedrijfsportalen. Zoeken naar relevante informatie die op meerdere gegevensbronnen is opgeslagen, zoals websites van SharePoint Team Services, Exchange-gegevensopslag, bestandsshare, Notes-databases en Internet-sites, wordt in SharePoint Portal Server gecentraliseerd.

IXOS-eCONserver is een onderdeel van IXOS-eCON Solution Suite, het pakket dat IXOS reeds in februari aankondigde. Het vormt de basis voor de IXOS-toepassingen waarmee gegevens en documenten worden gearchiveerd, en is ontworpen zodat hiermee het volledige documentenarchief van een bedrijf kan worden beheerd. Met IXOS-eCONserver bereikt u een uitzonderlijke schaalbaarheid, ongeziene prestaties en een waterdichte beveiliging, alsook een grote beschikbaarheid.

'We stellen het erg op prijs dat IXOS geïntegreerde oplossingen voor SharePoint Portal Server van Microsoft aanbiedt,' aldus Christian Schäfer van de groep Munich Re. 'Munich Re houdt zich bezig met de integratie van productiviteitstoepassingen van Microsoft voor bedrijven met de documentoplossingen van IXOS voor eBusiness om zo een stevige marktpositie in te nemen.'

'Door SharePoint Portal Server in IXOS-eCONserver in te sluiten, biedt IXOS een waardevolle oplossing voor klanten die een bedrijfsportaaloplossing implementeren,' zegt Gytis Barzdukas, productmanager van de bedrijfseenheid SharePoint Portal Server bij Microsoft. 'IXOS richt zich voornamelijk op het aanbieden van implementatievoorzieningen voor documentportalen op bedrijfsniveau en het verhogen van de productiviteit van de kenniswerker.'

Informatie over IXOS
IXOS is wereldwijd een toonaangevend ontwikkelaar van documentbeheeroplossingen voor eBusiness in systeemomgevingen binnen bedrijven. Met de oplossingen van IXOS beheert u alle eBusiness-documenten en integreert u deze documenten naadloos in de digitale bedrijfsactiviteiten.

Het modulaire pakket IXOS-eCON Solution Suite bevat vier producten die volledig compatibel zijn en waarmee een uitzonderlijke schaalbaarheid, ongeziene prestaties, een waterdichte beveiliging en grote beschikbaarheid wordt bereikt. De geavanceerde en schaalbare IXOS-eCONserver vormt de basis voor het archiveren van gegevens en documenten. De toepassingen van IXOS-eCONtext, die op deze server zijn gebaseerd, verlenen toegang tot documenten die met toonaangevende op transacties gebaseerde systemen zijn gegenereerd en die zijn gekoppeld aan de betreffende bedrijfsactiviteiten. IXOS-eCONtent voor MS Exchange is een documentbeheersysteem voor de kenniswerker die in de omgeving Groupware van Microsoft werkt. Met het universele documentportaal, IXOS-eCONcert, kunnen gebruikers alle belangrijke bedrijfsdocumenten weergeven, of deze nu afkomstig zijn van SAP, mySAP.com, mySAP CRM, Siebel of klantspecifieke toepassingen, of van één enkele bron.

Neem voor meer informatie contact op met:
IXOS SOFTWARE AG, Corporate Communications
Christine Nelkowski
Bretonischer Ring 12, D-85630 Grasbrunn / Munchen, Duitsland Tel.: +49 89 4629-2000
Fax: +49 89 4629-1399
E-mail: pr@munich.ixos.de

13 jul 01 17:07

Deel: ' IXOS-eCONserver onderdeel nieuwe portaaloplossing Microsoft '
Lees ook