Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

J.D. Edwards wordt wereldwijde OEM partner van Informatica

Informatica Data Integratie Platform kernonderdeel van J.D. Edwards Business Intelligence

Nieuwegein, 20 juni 2002 Informatica, marktleider in software voor bedrijfsanalyses, heeft met J.D. Edwards & Company een partnership gesloten, waarin zij het data-integratie platform levert voor de Business Intelligence software van J.D. Edwards. Het Informatica platform (PowerCenter) maakt het de klanten van J.D. Edwards mogelijk om efficiënt alle data te integreren vanuit een wijde range van bronbestanden, zowel binnen als buiten de organisatie. Hierdoor kunnen bedrijfsprestaties real time gemonitord en geanalyseerd worden.

Het data-integratie platform van Informatica zal ons helpen om de nodige integratie en het managen van metadata te realiseren, wat nodig is voor snelle en effectieve business intelligence oplossingen, aldus Lenley Hensarling, vice president product management bij J.D. Edwards. Als leider in data-integratie helpt Informatica onze klanten om enorme hoeveelheden data snel te consolideren. In combinatie met J.D. Edwards Business Intelligence, kan dit vertaald worden naar sneller en nauwkeuriger inzicht in de bedrijfsprocessen, gekoppeld aan een snel reactievermogen dat inspeelt op de snel veranderende informatiebehoefte.

We zijn verheugd dat J.D. Edwards, na een grondige evaluatie van concurrerende oplossingen, gekozen heeft om te standaardiseren met het Informatica data-integratie platform, voor haar Business Intelligence software, zegt Diaz Nesamoney, coo van Informatica. De klanten van J.D. Edwards hebben nu een open, geautomatiseerd platform, dat ontworpen is om data van de verschillende ver verspreide systemen te integreren, en dat de gehele waardeketen van de onderneming helder in kaart brengt.

Over Informatica

Informatica levert software voor data-integratie en analyses. Deze bedrijfsanalytische software maakt het besluitnemers mogelijk om inzicht in de bedrijfsprocessen om te zetten in concurrentievoordeel. Informatica levert als enige een geïntegreerde set met analytische producten, inclusief een krachtig data-integratie platform (ETL) en analytische applicaties die de gehele waardeketen omvatten, en verzorgt real-time levering van gepersonaliseerde informatie via het web, draadloos en via spraakherkenning. Meer dan 1500 klanten wereldwijd, waaronder 60% van de Fortune 100, vertrouwen op de software van Informatica voor de integratie, analyse en levering van belangrijke informatie aan managers, executives en andere besluitnemers, om de bedrijfsprestaties te verbeteren.

Meer informatie is te vinden op www.informatica.com/nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Informatica T +31(0)30 - 608 2083

Maaike Hilbrand M +31(0)6 - 5155 3760

Marketing ManagerBenelux E-mail mhilbrand@informatica.com

Deel: ' J.D. Edwards wordt wereldwijde OEM partner van Informatica '
Lees ook