J.P. Morgan lanceert iPad Research toepassing

Toepassing biedt ongeëvenaarde flexibiliteit en toegang tot on- en offline inhoud

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- 20101115 --

J.P. Morgan heeft vandaag een nieuwe iPad toepassing onthuld, waarbij klanten onmiddellijk toegang wordt verleend tot het met een prijs onderscheiden onderzoek van de Investment Bank vanuit het comfort van hun iPad. De J.P. Morgan Research iPad toepassing verleent klanten inzicht in rapporten en analyses van meer dan 1.000 analisten over economische indicators, bedrijven en vermogensklassen wereldwijd. Anders dan andere onderzoekstoepassingen in deze soort, kunnen gebruikers toegang krijgen tot offline inhoud en onmiddellijk bericht ontvangen bij het beschikbaar komen van de door hen vooraf geselecteerde nieuwe inhoud.

“Deze innovatieve en moderne toepassing brengt onze licentie wereldwijd op een opwindend nieuw platform,” zei Nick O’Donohoe, Global Head of Research bij J.P. Morgan. “In deze met snelle pas vooruitgaande omgeving, gaan wij de verbintenis aan om onze klanten de garantie te bieden dat zij toegang tot ideeën en informatie hebben − zelfs als zij zich niet thuis bevinden.”

De toepassing van J.P. Morgan Research iPad biedt als enige:

  • Klantvriendelijke weergaves van onderzoek in alle kapitaalklassen
  • Offline toegang tot ieder eerder gelezen onderzoek
  • Onmiddellijke kennisgeving van nieuw onderzoek dat van belang is voor de gebruiker
  • De mogelijkheid voor open onderzoek met behulp van lezers van voorkeursdocumenten en toegang tot de inhoud van e-mails direct vanuit de toepassing
  • Briefcase-functionaliteit voor het permanenten opslaan van inhoud offline

“De reikwijdte van de inhoud en functionaliteit die deze toepassing biedt is ongeëvenaard op de markt,” zei Peter Cherasia, hoofd van marktstrategieën voor J.P. Morgan, en wiens technologisch team de toepassing ontwikkelde. “Wij zullen doorgaan met het leveren van een hefboomeffect van de technologie om onze klanten te helpen real-time toegang te krijgen tot de hulpmiddelen die zij nodig hebben om complexe markten te navigeren en doeltreffende handelstrategieën te formuleren.”

Abonnees van J.P. Morgan research kunnen de J.P. Morgan Research toepassing gratis downloaden via de App store op itms://itunes.apple.com/us/app/j-p-morgan-research/id398983648?mt=8. Voor het zien van een demo, ga naar www.jpmorgan.com/mm_ipad_demo.

Voor meer informatie over het downloaden van extra beschikbare toepassingen van J.P. Morgan, ga svp naar www.jpmorgan.com/mobile.

J.P. Morgan

J.P. Morgan is het bedrijf voor beleggingsbankieren bij JPMorgan Chase & Co. (NYSE: JPM), een toonaangevende multinational voor financiële dienstverlening met een vermogen van $ 2,1 biljoen en activiteiten in meer dan 60 landen. JPMorgan Chase is een van de grootste bedrijven in beleggingsbankieren, financiële diensten voor particulieren, bankieren voor kleine bedrijven en de handel, verwerking van financiële transacties, vermogensbeheer en private equity. Het bedrijf levert diensten aan miljoenen consumenten in de Verenigde Staten en heel wat van de meest prominente bedrijven, institutionele beleggers en regeringen overal ter wereld, met de naam J.P. Morgan en Chase. Informatie over J.P. Morgan vindt u bij www.jpmorgan.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
J.P. Morgan
Lauren Francis, 212-270-4435

lauren.m.francis@jpmorgan.com

Ticker_symbol NYSE:JPM

Deel: ' J.P. Morgan lanceert iPad Research toepassing '
Lees ook