PERSBERICHT - 20 FEBRUARI 2000

Persbijeenkomst BTA 15 maart in Amsterdam

BTA organiseert weer Meet the Press

oor het zesde achtereenvolgende jaar organiseert het Brits Toeristenbureau zijn jaarlijks persbijeenkomst. De opzet is een informele workshop. Hiervoor nodigen wij de persvertegenwoordigers van verschillende Britse regio's, steden en attracties uit en wij hopen dat hierdoor een uitwisseling van ideeën ontstaat.

De persbijeenkomst vindt plaats op woensdag 15 maart en wordt gehouden in de Sint Olofskapel van het Barbizon Palace Hotel, Prins Hendrikkade 59-72 Amsterdam. De bijeenkomst begint om 16.30 en duurt tot 19.30 uur. Het Barbizon Palace Hotel ligt schuin tegenover het Centraal Station. Aan de westzijde van het stationsplein is de grote parkeergarage Amsterdam Centraal.

Op de bijeenkomst zullen vertegenwoordigers aanwezig zijn uit/van: Cornwall, Devon, Schotland, Kent, Sussex, Wales,Youth Hostels Association, The National Trust, Noord-Ierland, Kanaaleilanden, London Pass!, GoSee (Londen), New Millennium Experience (de Dome), Heart of England, Ian Weightrnan Media Services, Althorp, Surrey, Brighton & Hove, Dover, Leeds Castle, University of Kent, Medway, Canterbury Cathedral, East of England, England's North Country,Yorkshire Coast & Country, Leeds, Northumbria Rivers Project en Cardiff.

Ook zijn de persvertegenwoordigers van de vervoersmaatschappijen uitgenodigd, want zonder hun steun zouden heel wat reizen geen doorgang kunnen vinden.

Individuele persreizen die het resultaat zijn van het bezoek aan deze bijeenkomst zullen het komend jaar met prioriteit worden behandeld.

Vertegenwoordigers van de media die de bijeenkomst willen bezoeken wordt verzocht zich per fax aan te melden bij:

Brits Toeristenbureau
Jan Molenaar
faxnr: 020-6186868
email: jmolenaar@bta.org.uk

Deel: ' Jaarlijkse persbijeenkomst Brits Toeristenbureau '
Lees ook