Jack Muller winnaar 2016 in Metaalbewerking


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

ROTTERDAM, 20160602 -- Jack Muller BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Metaalbewerkingsbranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf met een zeer sterke positionering. ‘Jack Muller weet zijn uitgebreide vakkennis uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een ongelooflijk mooi bedrijf.’

Jack Muller BV, gevestigd in Wijchen, is een onafhankelijk Staal Service Center, een internationaal opererende specialist op het gebied van voorgelakt en voorbekleed metaal. De onderneming  is een adviserende schakel tussen afnemers in vrijwel elke industrie en de gerenommeerde West Europese producenten. De kracht ligt in de combinatie van knowhow, de uitgebreide voorraad aan verfsystemen en basismaterialen en de hoogwaardige productielijnen voor band- en plaatstaal.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Jack Muller BV een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Jack Muller, want men is continu bezig zijn producten en diensten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van de klant.’ 

Mens, maatschappij en milieu voorop
De jury prijst met name de klantgerichtheid van de onderneming. ‘Uitgangspunt is dat elke levering een exacte vertaling van de technische, visuele en logistieke wensen van de klant moet zijn. Op deze wijze geeft Jack Muller de traditionele klant-leveranciersrelatie op een moderne manier vorm, waarbij op elk moment mens, maatschappij en milieu voorop staan’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. Een in het oog springend project van Jack Muller is het plafond van de iconische Markthal in Rotterdam, door Rotterdammers ook wel de Sixtijnse Kapel genoemd. De productontwikkeling van de hoogwaardige sublimatiecoating voor de maar liefst 4.200 platen aluminium, alle met hun eigen unieke afbeelding, was in handen van Jack Muller. Maar ook prachtige schoolgebouwen zoals de Stoas Hoogeschool in Wageningen, met een extreem zwaar materiaal-technisch  eisenpakket,  worden “op maat” ingevuld door deze specialist.

Jack Muller en zijn echtgenote Hellen legden bij de oprichting in 1998 samen de basis, waaruit in korte tijd een mooi en vooral bijzonder bedrijf kon groeien. Ook de beide zonen Glenn en Perrin behoren inmiddels tot de in totaal 18 enthousiaste medewerkers, waarmee de toekomst en continuïteit van het bedrijf veiliggesteld is.

‘Jack Muller BV is een zeer hoogwaardig bedrijf dat een opmerkelijke positie heeft opgebouwd. Absoluut een specialist op het gebied van voorgelakt band- en plaatstaal. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper. De terechte branchewinnaar!’, aldus de Nominatiecommissie. 

Meer informatie: www.jackmuller.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro. 

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' Jack Muller winnaar 2016 in Metaalbewerking '
Lees ook