JACOBS COMPANY

'JACOBS COMPANY GAAT NAAR DE BEURS' - 2

PERSBERICHT

30 maart 2000

.Jacobs Company gaat naar de Beurs.

BEURS = ONLINE CONFERENTIE NEDERLAND, 4-5 APRIL IN ROTTERDAM

Nieuws Op Maat

De (schijnbare) informatie-anarchie is het centrale thema van de achtste Online Conferentie Nederland. Deze beurs die op 4 en 5 april te Rotterdam (De Doelen) wordt gehouden, staat in het teken van informatieproductie, -distributie en beschikbaarstelling van electronische informatie.
Jacobs Company zal nadrukkelijk aanwezig zijn als exposant op deze beurs, tussen de vele aanbieders van electronische informatie en informatie diensten.

Jacobs Company, specialist in content en kennismanagement diensten, biedt sinds enige tijd in samenwerking met de uitgevers van Nederlandstalige dagbladen zoals o.a. Het Financieele Dagblad, de Volkskrant, NRC Handelsblad, Algemeen Dagblad, Trouw en VNU-dagbladen (en naar verwachting binnenkort De Telegraaf), maatwerkoplossingen aan voor informatiedistributie in Lotus Notes/Domino,Intranet en specifieke Extranet hosting oplossingen.
Resultaat hiervan is dat op vrij eenvoudige wijze, efficiënt informatie uit de belangrijke Nederlandse landelijke dagbladen en persbureaus via Lotus Notes/Domino in interne netwerken van grote organisaties geintegreerd kan worden.

.Door deze samenwerkingsverbanden kunnen klanten nu via één kanaal over vrijwel het gehele aanbod van Nederlands nieuws laten beschikken, een prachtige aanvulling op de vele internationale publicaties die wij al langere tijd integreren in netwerken, en waarvan een groot aantal exclusief door Jacobs Company in Lotus Notes/Domino & Intranet omgevingen wordt aangeboden, vertelt Rob Jacobs, Managing Director van Jacobs Company..

Over Jacobs Company

Als strategisch informatie consultant, geeft Jacobs Company advies over het effectief en efficiënt gebruik van informatie binnen een organisatie, en over de integratie van externe informatiebronnen met de interne intranet- en kennisvoorzieningen, binnen de aanwezige infrastructuur en internet.

Met name op het gebied van intranet en extranet toepassingen heeft Jacobs een uitgebreide expertise opgebouwd. Oplossingen worden meestal met behulp van Lotus Notes/Domino ontwikkeld. Door het aanbieden van innovatieve maatwerkoplossingen voor intranet, extranet en internet heeft Jacobs Company zich ontwikkeld tot een belangrijke partner voor grote bedrijven, zoals ABN AMRO, F. Hoffman-La Roche, ING Bank, Ernst & Young, PriceWaterhouseCoopers, AstraZeneca en Heineken.

Jacobs Company biedt toegang tot een zeer groot aantal belangrijke (inter)nationale dagbladen (waaronder Financial Times, Wall Street Journal, Economist Intelligence Unit), nieuws, vakbladen en bedrijfsinformatie.
De databases bevatten grotendeels volledige artikelen, verrijkt met diverse coderingen waardoor eenvoudige zoekmethoden, filters en profielen mogelijk worden. Bijkomend voordeel is dat alle informatie eenduidig beschikbaar en toegankelijk is voor de eindgebruiker, of dit nu een web-oplossing of netwerk oplossing betreft.
Jacobs Company is gevestigd in Almere, waar zowel de consultants als het productieplatform is gehuisvest. De consultancy aktiviteiten behelsen het traject van advisering, bouw, implementatie en beheer van inter-, extra- en intranet oplossingen. Via dit productieplatform, dat direct aan het internet is gekoppeld, worden diverse hostingservices gericht op de professionele markt gemanaged. Tevens dient dit productieplatform als Europees knooppunt voor de distributie van informatie naar de vele intranetten bij de klanten.

Door nauwe samenwerking met vele uitgevers wereldwijd en in Nederland, beschikt Jacobs Company over unieke mogelijkheden om haar klanten optimaal te kunnen bedienen op het gebied van content management, kennis management en Business Intelligence.

Online Conferentie Nederland
4-5 april (10.00 . 17.00 uur) De Doelen, Rotterdam Jacobs Company, stand no 320

Voor meer informatie over Jacobs Company
kunt u contact opnemen met Désirée Kroon.
Telefoon: 036-530 1446.
E-mail: info@jacobsnet.com
https://www.jacobsnet.com

30 mrt 00 16:07

Deel: ' Jacobs Company naar achtste Online Conferentie Nederland '
Lees ook