Jan des Bouvrie en Harderwold samen succesvol


Start van fase lll op villaresort Harderwold in Zeewolde

FLEVOLAND, 20120910 -- Ondanks de moeilijke tijden in het onroerend goed start AIN bv deze maand met fase lll op villaresort Harderwold in Zeewolde. De door Jan des Bouvrie ontworpen villa’s liggen ook nu nog steeds goed in de markt. De villa’s blijken onder andere door hun goede prijs/kwaliteitverhouding een mooi alternatief te zijn voor de luxe villa’s aan de Middellandse zee stranden. Ook het rendement uit verhuur overtuigt kopers. Een nieuwe en opvallende kopersgroep zijn de Nederlanders die terugkomen uit Zuid Europa en de economieën waar het slechter gaat achter zich laten.

Voor fase lll heeft Jan des Bouvrie speciaal een nieuw type villa ontwikkeld. Dezelfde luxe en moderne uitstraling als in de eerdere fases maar minder oppervlakte waardoor de prijzen beduidend lager uitvallen. Overigens worden de, ondanks de crisis, duurdere modellen nog steeds als beste verkocht.

[villa ontworpen door Jan des Bouvrie] Volgens ontwikkelaar AIN bv is het succes  te danken aan diverse zaken; een uitstekende centrale ligging, een hoog voorzieningen niveau met golf, hotel, jachthaven, 24 uurs service en een zeer concurrerende prijs.

Aanstaand weekend is er open huis op Harderwold waarbij de start van fase lll wordt toegelicht.

Over Azur Investments
Azur Investments is een Nederlands / Franse ontwikkelaar met kantoren nabij Saint Tropez (F) en Zeewolde (NL). Gespecialiseerd in recreatief onroerend goed waarbij altijd wordt gezocht naar de meerwaarde van locatie en ontwikkeling. Onderhanden projekten zijn te vinden op www.azurinvestments.nl


Deel: ' Jan des Bouvrie en Harderwold samen succesvol '
Lees ook