Leefbaar Nederland

Keywords: 18

Jan Jetten nieuwe partijvoorzitter van Leefbaar Nederland Persbericht LN, 26 jun 2002

Den Haag Gisterenavond is in Grandcafé Gooiland te Hilversum het nieuwe partijbestuur van Leefbaar Nederland gekozen. Op de algemene ledenvergadering is Jan Jetten verkozen tot opvolger van partijvoorzitter Jan Nagel.

Jan Jetten gaf in de toespraak aan dat zijn uitgangspunt is Leefbaar Nederland de partij te laten zijn waar vrije en verantwoordelijke mensen zonder beperkingen met elkaar kunnen praten over wat hen bezighoudt en wat er zou moeten veranderen.

Naast Jan Jetten zijn er nog drie anderen gekozen in het bestuur. Naast de reeds zittende bestuursleden: Hylke ten Cate, Maurice Koopman, Age Hartsuiker, Geert Hut en Antoinette Bulten zitten nu ook in het bestuur Fons Schirris, Rick Manssen en Dimp Nelemans.

Aftredende bestuursleden waren Jan Nagel, Willem van Kooten en Broos Schnetz. Zij hadden reeds bij de oprichting al aangegeven bij minder dan tien zetels af te treden.


-----EINDE PERSBERICHT----- Overige artikelen:
Fractie Leefbaar Nederland: Verbazing over uitspraken Herben (Persbericht LN, 26 jun 2002)
Fred Teeven fractievoorzitter van Leefbaar Nederland heeft met grote verbazing gereageerd op de uitspraken die Mat Herben zou hebben gedaan tijdens sollicitatie voor een plaats op de kieslijst van Leefbaar Nederland. lees verder »
Jan Jetten nieuwe partijvoorzitter van Leefbaar Nederland (Persbericht LN, 26 jun 2002)
Dinsdagavond 25 juni 2002 is in Grandcafé Gooiland te Hilversum het nieuwe partijbestuur van Leefbaar Nederland gekozen. Op de algemene ledenvergadering is Jan Jetten verkozen tot opvolger van partijvoorzitter Jan Nagel. lees verder »
Uithuilen en opnieuw beginnen, of voortgaan waarmee is begonnen? (Fred Teeven, 25 jun 2002)
Toespraak ledenvergadering, dinsdag 25 juni 2002, Gooiland Hilversum lees verder »
Leefbaar Nederland met 2 zetels in de Tweede Kamer (Sierk Beij, 21 mei 2002)
Op dinsdag 21 mei 2002 heeft de Kiesraad de definitieve uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen van 15 mei vastgesteld. lees verder » 15 mei 2002: Uitslag LN per district (Sierk Beij, 21 mei 2002) Het aantal stemmen dat Leefbaar Nederland bij de Tweede Kamerverkiezingen 2002 in de 19 kiesdistricten behaalde. lees verder » 15 mei 2002: Uitslag per LN-kandidaat (Sierk Beij, 21 mei 2002) Een overzicht van de stemmen die de kandidaten van LN haalden bij de Tweede Kamer verkiezingen 2002 lees verder »
Reactie van LN op de moord op Pim Fortuyn (Bestuur Leefbaar Nederland, 06 mei 2002)
Het bestuur van Leefbaar Nederland is diep getroffen door de gewelddadige dood van zijn voormalige lijsttrekker Pim Fortuyn. Nooit konden wij vermoeden dat het democratisch proces in onze rechtstaat zo'n verschrikkelijke wending zou kunnen nemen. Meer dan ooit is het nu zaak om democratische en menselijke waarden te verdedigen en in ere te houden. Leefbaar Nederland betuigt haar oprechte deelneming aan iedereen voor wie Pim Fortuyn dierbaar was en wij wensen de Lijst Pim Fortuyn alle sterkte toe in de komende periode. lees verder » Publieke Agenda Fred Teeven: Woensdag 8 mei 2002 (Persbericht LN, 06 mei 2002)
Leefbaar Nederland bezoekt Justitieel Pedagogisch Instituut te Zutphen lees verder »
Publieke Agenda Fred Teeven: Dinsdag 7 mei 2002 (Persbericht LN, 06 mei 2002)
Fred begint met een bezoek aan de Dienst Sociale Werkvoorziening en de Belangenvereniging Bedrijven (BBR)in Rijswijk. Na dit bezoek reist Fred af naar de verkiezingsmarkt in Goes. lees verder » MAANDAG 6 MEI 2002: FRED TEEVEN BEZOEKT DE WATERBUS (DORDRECHT) (Persbericht LN, 06 mei 2002)
Onder het motto 'Mobiliteit-Een netwerk over water' brengt de lijsttrekker Fred Teeven van Leefbaar Nederland een bezoek aan het alternatieve vervoer De Waterbus. lees verder » MAANDAG 6 MEI 2002: FRED TEEVEN BEZOEKT DE HOOP (DORDRECHT) (Persbericht LN, 06 mei 2002)
!!!!LET OP: ANDERE LOCATIE!!!! Provinciale weg 70 (bij de Stadspolder) in Dordrecht om 15.00 uur lees verder »
Fred Teeven en Jan Nagel gaan in debat... (e-LN, 05 mei 2002) Aanstaande maandag 6 mei om 20.00 uur neemt Fred Teeven deel aan een debat in Zaal de Unie in Rotterdam. Op hetzelfde tijdstip gaan Jan Nagel en Marcel van Dam in de raadszaal van Houten in debat. lees verder »
Uitzendschema tv spots komende dagen (e-LN, 04 mei 2002) lees verder »
Jan Nagel daagt Marcel van Dam uit (e-LN, 03 mei 2002) A.s. maandag 6 mei organiseert de PvdA-afdeling Houten een debat tussen PvdA-oud-minister Marcel van Dam en Leefbaar Nederlandvoorzitter Jan Nagel. Aan de vooravond van dit debat schreef Jan Nagel een stuk dat vandaag in de Volkskrant is verschenen: Fortuyn redt het niet, Van Dam wellicht wel. lees verder » Fred Teeven in het nieuws op 3 mei (Henriëtte Salet, 03 mei 2002) Vrijdagavond 3 mei is Fred te zien in Man Bijt Hond, Netwerk en Nederland Kiest en in het Parool Theater lees verder »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | » Leefbaar.nl > Archief > Jan Jetten nieuwe partijvoorzitter van Leefbaar Nederland Omhoog
© 2001-2002 Duidelijk Nieuwe Media, RoosIT (hosting) & Leefbaar Nederland. Alle rechten voorbehouden.

Deel: ' Jan Jetten nieuwe partijvoorzitter van Leefbaar Nederland '
Lees ook