Partij van de Arbeid

Den Haag, 13 augustus 2001

Jan Pronk en Sharon Dijksma over het succes van Bonn

Donderdag 16 augustus gaat minister Jan Pronk van Milieu samen met het PvdA Tweede-Kamerlid Sharon Dijksma in gesprek over het succes van Bonn met de nieuwe studenten van de Universiteit Leiden.

Drie weken geleden heeft Jan Pronk als voorzitter van de klimaatconferentie in Bonn een historisch klimaatverdrag gesloten tussen bijna alle landen van de wereld. Hoe gaat zoiets in zijn werk, hoe komt zo'n overeenkomst tot stand en wat betekent het voor de toekomst van de wereld en haar kijk op het milieu? Hierover praten minister Jan Pronk en de PvdA-woordvoerder Ontwikkelingssamenwerking Sharon Dijksma met eerstejaarsstudenten van de universiteit Leiden.

Het gesprek vindt plaats van 10.30 tot 11.30 uur in het Klein Auditorium in het Academiegebouw van de Universiteit Leiden.

Ook in Rotterdam en Groningen zal de PvdA aanwezig zijn tijdens de studenten-introductieweken. Op 22 augustus debatteert Peter van Heemst in Rotterdam met de nieuwe studenten over veiligheid en op 19 augustus zal Annet van der Hoek in Groningen deelnemen aan een lagerhuisdebat.

Voor meer informatie kunt u bellen met:
Altie Blanken 06 215 66 951

Deel: ' Jan Pronk en Sharon Dijksma over het succes van Bonn '
Lees ook