GOPHER PUBLISHERS

Jan Vayne opent website met Music & Art-on-Demand

Groningen/Amsterdam, November 1999

De bekende pianist Jan Vayne presenteert zich sinds vandaag op Internet via www.janvayne.nl .

Op de twee-talige website (NL/GB) zijn 8 cd's te bestellen. Zeven daarvan verschenen eerder bij EMI en zijn ook via de detailhandel verkrijgbaar. De 8ste CD, Paintings of the Seasons, is een speciale uitgave die uitsluitend via Internet te bestellen is. Bestelde CD's worden van een persoonlijke boodschap van de artiest voorzien.

De website is opgezet door Internet-uitgeverij Gopher Publishers (www.gopher.nl), die al meermalen onderscheiden werd voor haar unieke webbased publishing & printing-on-demand toepassing. Gopher verzorgt tevens de bestellingen, de facturering en de verzending.

Op de website wordt ook aandacht besteed aan 'Muziek op Maat'. Jan Vayne ontwikkelde samen met Hans Offringa, creatief directeur van Gopher, een uniek 'Music-on-demand' concept, dat bedrijven de mogelijkheid biedt om speciaal op maat gemaakte, thematische cd's, exclusief te laten opnemen en produceren. De eerste 'on-demand' CD wordt medio december 1999 gelanceerd.

Ook is informatie te vinden over de Art Gallery van Jan Vayne, die in de Amsterdamse Spiegelstraat is gevestigd. Op Internet een voorproefje, met de mogelijkheid om zeefdrukken van twee van zijn werken te bestellen.
Daarnaast is algemene informatie over Jan te vinden, alsmede een foto-album, een concert-agenda en aanvragen voor boekingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Offringa, e-mail: offringa@euronet.nl

23 nov 99 12:56

Deel: ' Jan Vayne opent website met Music & Art-on-Demand '
Lees ook