Jaren 60 icoon Dave Berry speciale gast op 34e Mega Platen en CD Beurs


UTRECHT, 20101103 -- Op zaterdag 20 en zondag 21 november 2010 vindt in de Jaarbeurs Utrecht de Mega Platen & CD Beurs plaats. Op deze beurs, die voor de 34ste keer wordt gehouden, komen muziekliefhebbers uit de hele wereld bij elkaar om platen te kopen, boekpresentaties bij te wonen, live optredens te zien en exposities te bezoeken op het gebied van muziek. Dit najaar is Dave (This Strange Effect) Berry de speciale gast en zal de beurs een grote expositie tonen met 100 foto's van zeven wereldberoemde popfotografen waaronder beroemde artiesten en bands als Iggy Pop, Madonna en David Bowie.

BR Music presenteert Dave Berry en de British Invasion boxset
BR Music lanceert tijdens de beurs op zaterdag rond 11 uur de nieuwe British Invasion boxset. Het eerste exemplaar zal in ontvangst worden genomen door Dave Berry en wordt uitgereikt door Roy Teysse van Universal Music Nederland. Na de uitreiking zal Dave een aantal nummers ten gehore brengen en signeert hij exemplaren van de boxset.
Daarnaast lanceert BR Music op de beurs 192TV, 24 uur per dag gouwe ouwe clips met de nadruk op de jaren 50, 60 en 70.

Foto-expositie Masters of Light
De Amerikaanse fotograaf George DuBose samensteller van de expositie Masters of Light vertegenwoordigt 7 beroemde popfotografen. Op de beurs toont hij 100 foto's van zijn collega's waaronder van Mick Rock, bekend van zijn werk met David Bowie en van Curtis Knapp, die de eerste magazine cover van Madonna fotografeerde. Daarnaast toont George DuBose de vele foto's die hij maakte voor de punkrockgroep The Ramones. Ook is er gesigneerd werk te zien en te verkrijgen van Chip Simons, Adriaan Boot, Jeffrey Newbury en Josh Cheuse.

Vol programma
Hiernaast is er een Popquiz, optredens van Maiden uniteD, Beans en Fatback en meerdere DJ's, verschillende boekpresentaties, een stripexpositie en kunt u gratis uw bijzondere vinylplaten laten taxeren. Kijk voor de laatste informatie op www.recordplanet.nl

Mega Platen & CD Beurs 2010 in Jaarbeurs Utrecht
Zaterdag 20 november van 9.00 tot 17.00 uur, zondag 21 november van 10.00 tot 17.00 uur. Voorverkoop via www.recordplanet.nl: 10,50 euro per dag of 18,50 euro voor twee dagen. Entreekaarten aan de kassa: 12 euro per dag of 20 euro voor twee dagen. Kinderen tot en met elf jaar gratis. Voor meer informatie bel (0229) 213891 tijdens kantooruren, e-mail naar: info@recordplanet.nl of kijk op www.recordplanet.nl


Deel: ' Jaren 60 icoon Dave Berry speciale gast op 34e Mega Platen en CD Beurs '
Lees ook