Ingezonden persbericht

200 jarige KvK Rotterdam schenkt Rotterdam Digital Port, het ICT-centrum voor ondernemers

Vanmiddag om 16.25 uur heeft de Burgemeester van Rotterdam, Ivo Opstelten, tijdens de jubileumreceptie van de 200 jarige KvK Rotterdam, aan de Blaak 40, door middel van een digitale animatie de naam van het ICT-centrum voor MKB-ondernemers onthuld: Rotterdam Digital Port. TV persoonlijkheid Isa Hoes presenteerde deze middag. Twee 200-jarige bedrijven ontvingen de eerste 'strippenkaarten' voor het ICT-centrum.

In plaats van een groot feest, jubileumconcert, gedenkboek of iets dergelijks, heeft de kamer gekozen voor een cadeau waarmee ze bedrijven, ondernemers en werknemers een plezier doet en waarmee de kamer ook een impuls aan de toekomst geeft, namelijk Rotterdam Digital Port.

Het ICT-centrum, dat in het Beurs-WTC gebouw gevestigd zal worden, zal beschikken over een schat aan programma's, workshops, cases, tools en checklists. Op creatieve en innovatieve manier worden ondernemers hier straks begeleid van denken naar doen via op maat gemaakte programma's. Ook kunnen bedrijven hier zelf workshops, seminars of congressen organiseren voor bijvoorbeeld relaties of eigen medewerkers. Na de opening, vlak na de zomer, kunnen de eerste groepen ondernemers hun gratis sessie komen 'innen'.

Ondernemers kunnen zich aanmelden voor een sessie bij Rotterdam Digital Port vanaf vandaag (7 maart) via www.kvk.nl/200jaarjong. Daar is ook nadere informatie terug te vinden over het cadeau van de KvK aan het bedrijfsleven.
???????????????????????????????????????..
Nader informatie: Fred van Duijvenbode, tel.nummer: 010- 402 76 25, 06-51516711

Deel: ' Jarige KvK Rotterdam schenkt Rotterdam Digital Port '
Lees ook