Ingezonden persbericht

Jaysar introduceert online woonmarkt en banenmarkt

Utrecht, 28 september 2001 - Deze maand zijn bij Jaysar (www.jaysar.nl) een nieuwe woonmarkt en banenmarkt van start gegaan. Beide markten zijn een aanvulling op de activiteiten van Jaysar op het gebied van markten op Internet.

Jaysar Woonmarkt
De scheve verhouding tussen vraag en aanbod op de woonmarkt voor koop- en huurwoningen in Nederland was al snel terug te vinden op de Jaysar Woonmarkt. De advertenties op de vraagzijde van de Woonmarkt overtreffen ruim de advertenties op de aanbodzijde. Voor het plaatsen van een advertentie zal voorlopig geen vergoeding worden gevraagd. De Jaysar Woonmarkt wordt onder andere in regionale kranten onder de aandacht gebracht.

Jaysar Banenmarkt
Op de banenmarkt is het voor werkgevers mogelijk om eenvoudig onder de aandacht van werkzoekenden te komen. Middels het online plaatsen van een personeelsadvertentie heeft het bedrijf de mogelijkheid zich te presenteren en de beschikbare functie(s) toe te lichten. Deze dienst zal voorlopig gratis zijn. Tegen vergoeding kan een werkgever een meer uitgebreide presentatie op de banenmarkt verwachten. Voor de banenmarkt zal op diverse websites worden geadverteerd middels bannering.

Jaysar Markten
De Jaysar Markten is naast de Prijs en Shop Vergelijker (www.shops.jaysar.nl) en de Jaysar Voordeel site (www.voordeel.jaysar.nl) het derde onderdeel van deze koop en verkoop site van ViopTo (www.viopto.nl). Na de introductie van de algemene markt voor tweedehands spullen voor particulieren is het bezoek aan de markten snel gestegen. Het aantal bezoekers van de Jaysar Markten zal in september op ongeveer 25.000 uitkomen. Aan het einde van dit jaar wordt verwacht dat de markten maandelijks meer dan 50.000 bezoekers zullen trekken. De gehele Jaysar site trekt per maand ruim 70.000 bezoekers.

Achtergrond
De site Jaysar is een initiatief van ViopTo. Deze koop en verkoop site is in 1999 gelanceerd als prijs- en shopvergelijker voor boeken en CD's. Sinds die tijd heeft ViopTo nog zes andere commerciële sites geïntroduceerd met uiteenlopende thema's. Daarnaast is ViopTo gespecialiseerd in UMTS trainingen.


---

Deel: ' Jaysar introduceert online woonmarkt en banenmarkt '
Lees ook