Jeanne Kooijmans na 17 jaar terug in de ochtend op de radio

Jeanne Kooijmans na 17 jaar terug in de ochtend op de radio

‘The Godmother’ presenteert NH Spitstijd

13 augustus 2015

Jeanne Kooijmans keert na 17 jaar terug naar de ochtend! Zij gaat samen met Peter Maarsen de ochtendshow op RTV NH presenteren: NH Spitstijd. In de file of gewoon lekker thuis; door de frisse, amuserende en informerende presentatie van dit spiksplinternieuwe duo wordt elke Noordhollander op de hoogte gehouden van al het nieuws.

NH Spitstijd RTV NH introduceert het nieuwe radioprogramma NH Spitstijd. Voormalig tv- en radiopresentatrice Jeanne Kooijmans gaat samen met Peter Maarsen NH Spitstijd presenteren vanaf 31 augustus. Kooijmans presenteerde in de jaren '90 met Peter van Bruggen de populaire ochtendshow de Breakfast Club op toen nog Radio 3.

NH Spitstijd is een fris, lichtvoetig, amuserend, informerend en verbindend ochtendprogramma voor thuis, onderweg en op het werk. Jeanne en Peter volgen het gesprek van de dag, zenden verslaggevers naar alles wat leeft in Noord-Holland en presenteren het compleetste nieuwsoverzicht van de ochtend. Spitstijd zit bovenop het nieuws - dichtbij, nationaal en internationaal. Door NH Spitstijd mist de Noord-Hollander niets meer. Naast alle updates zoeken Jeanne en Peter contact met interessante buurten in de provincie. Elke week wordt een mooie, interessante buurt in het zonnetje gezet door de vaste buurt-verslaggever Renate Kok.

Maandelijkse verkiezing

Elke maand organiseert NH Spitstijd ook een verkiezing. De eerste maand wordt afgetrapt met de Beste keeper van Noord-Holland’. De winnaar wordt met zijn of haar team feestelijk ontvangen door voetbalclub AZ uit Alkmaar en tijdens de training mag de beste keeper van Noord-Holland proberen strafschoppen te stoppen van de selectie van John van den Brom.

‘The Godmother’ van de ochtendradio

Len Doens, programmaleider RTV NH: "Ik beschouw Jeanne beetje als de 'Godmother' van de ochtendradio. Zij is de eerste jock - samen natuurlijk met haar kompaan Peter van Bruggen - die een horizontale ochtendshow heeft gepresenteerd in Nederland. Na haar kwamen o.a. Edwin Evers, Rob Stenders en Giel Beelen op dat heilige ochtendtijdstip te zitten bij 3FM.

Jeanne's comeback na 17 jaar naar de ochtend blijft niet onopgemerkt in Hilversum. Collega’s als o.a. Giel Beelen (3FM), Mattie & Wietze (QMusic), Gerard Ekdom (Radio 2), Felix Meurders (Hilversum III) en natuurlijk ook Peter van Bruggen hebben voor Jeanne een welkomst-filmpje gemaakt met wat gouden tips voor nu.

Uitzendtijden NH Spitstijd met Jeanne & Peter Vanaf 31 augustus iedere maandag tot en met donderdag van 6:00 tot 9:00 uur.

Zoekwoorden:

Deel: ' Jeanne Kooijmans presenteert NH Spitstijd '


Lees ook