JenevErvaring of JeneverXperience


Ontdek de overeenkomsten en verschillen tussen Jenever en Whisky!

Den Haag, 20121109 -- In de hal van het Nutshuis, gelegen tegenover de ingang van de Grote Kerk in Den Haag, exposeren 16 t/m 18 november 2012,als toevoeging op het International Whisky Festival, een tiental producenten van jenever hun producten.

Maak kennis met de enorme variëteit van de oudste sterke drank van de Nederlanden. Proef uit het aanbod van meer dan 100 verschillende jenevers. Reserveren via www.whiskyfestival.nl

Openingstijden

Vrijdag       16 november   19.00 – 23.00

Zaterdag    17 november   13.00 – 17.00  en 19.00 – 23.00

Zondag      18 november   13.00 – 17.00
  • Toegang: 15 Euro inclusief een tasting glas.
  • Gratis voor bezoekers International Whisky Festival.

Veiling eerste fles Single Barrel Corenwyn Cask Strength 14 yo ABV 57,5%

 “Lucas Bols presenteert limited edition Single Barrel Corenwyn, Cask Strength"

Een uitzonderlijk vat, een unieke beleving van Nederlandse bodem Lucas Bols, 's werelds oudste gedistilleerd merk, presenteert op de Jenev-Ervaring voor het eerst de Single Barrel Corenwyn, Cask Strength 57,5% alc. Deze unieke blend heeft maar liefst 14 jaar gelegen in één Amerikaans eikenhouten Bourbon vat in 'Het Paradijs', de plek waar de Meesterdistillateur de mooiste distillaten van Lucas Bols bewaart. De jarenlange lagering op één vat resulteert in een prachtig, complex smaakpalet van met name karakteristieke houttonen, welke ook vele whisky liefhebbers zal aanspreken. Op vrijdag 16 november zal voor genodigden om 17.30 uur de eerste van de 300 flessen geveild worden op het Whisky Festival, in de Filmkluis van het Nutshuis. Voor meer Corenwyn informatie:  www.corenwyn.nl  en www.facebook.com/corenwyn De JenevErvaring – JeneverXperience is een initiatief van het International Whisky Festival dat tegelijkertijd plaatsvindt in de Grote Kerk, Den Haag.

Deel: ' JenevErvaring of JeneverXperience in Den Haag '
Lees ook