Jeroen van der Boom enthousiast over resultaat Fast Fit


Fast Fit met 2x4 minuten wint landelijk snel aan populariteit

MILL, 20110510 -- Bij steeds meer sportcentra in Nederland is Fast Fit te vinden. Gezien de vele positieve reacties is deze vorm van trainen een regelrecht succes. “Iedereen reageert op Fast Fit zoals ik ook deed toen ik het ontdekte,” vertelt Jasper Otting. Hij is medeverantwoordelijk voor de promotie van Fast Fit in Nederland. “In 2007 maakte ik kennis met Fast Fit bij een sportcentrum in Amsterdam. Ik was er meteen erg enthousiast over. Samen met de eigenaar van het sportcentrum hebben we het concept landelijk uitgerold en is het nu bij steeds meer sportcentra te vinden.”

Dat Fast Fit een ideaal concept is voor mensen die het druk hebben of weinig zin in sporten blijkt uit de reactie van zanger Jeroen van der Boom. Sinds kort is hij ook actief op de Fast Fit Range Of Motion (ROM) machine. “Ik wist niet dat er zo’n methode bestond, want dan had ik daar al lang eerder voor gekozen,” aldus Jeroen die na zijn eerste sessie gelijk enthousiast was. Ondertussen is hij al ruim 11 kilo afgevallen en traint hij nu hard om extra fit te zijn voor de concerten met de Toppers in de Arena. Daarnaast stapt hij in juli in het huwelijksbootje. Jasper Otting: “Bij Jeroen van der Boom hebben we een ROM-machine thuis geplaatst. Zo kan hij tussen alle optredens en voorbereidingen voor zijn huwelijk en concerten door trainen.”

Fast Fit is een totale lichaamsbeweging in slechts 2x4 minuten. “Omdat je zelf kunt bepalen hoe intensief je traint is het voor echt iedereen geschikt,” legt Jasper uit. “Iedereen met 4 ledematen kan het. Het maakt niet uit hoe je conditie is en smoesjes zoals ik heb geen tijd gaan met Fast Fit al helemaal niet op.”

Wilt u meer informatie over Fast Fit? Surf dan even naar www.fast-fit.eu.


Deel: ' Jeroen van der Boom enthousiast over resultaat Fast Fit '
Lees ook