Ingezonden persbericht


persbericht.jpg

cid:image005.gif@01CC8B8B.64F514C0
Rijswijk, 25 april 2012

Jeroen van der Boom luistert winkelfeestje op ter gelegenheid van gevallen Lotto jackpot

Zanger Jeroen van der Boom brengt morgen een bezoek aan Primera Wolvega. Hier werd het winnende Lottolot verkocht waarbij een gelukkige Fries op zaterdag 14 april jl. maar liefst 9 miljoen euro won. Jeroen van der Boom, die te zien was in de tv-spotjes voor Lotto en afgelopen seizoen Lotto Weekend Miljonairs presenteerde, is morgen om 11.00 uur aanwezig bij Primera Wolvega aan de Hoofdstraat Oost 39 in Wolvega om de winkelier te feliciteren, taart aan te snijden en gratis Lottoloten uit te delen. Als klap op de vuurpijl zal Jeroen ook een klein optreden geven.

De Friese winnaar van de jackpot, die 9 miljoen euro won op 14 april jl., is nog beduusd: "Ik heb maar twee uur geslapen na het goede nieuws en nog kan ik het niet bevatten. Ik bekeek de trekkingsuitslag op internet en dacht eerst dat ik 9000 euro had gewonnen, maar er kwamen nog een paar nullen bij! Ik bleef ook even staren naar het beeldscherm, omdat ik het gewoonweg niet geloofde", aldus de gelukkige winnaar. Aanstaande zaterdag 28 april is het Super Zaterdag met twee Lotto trekkingen waar de jackpot in de eerste trekking alweer op 8 miljoen euro staat.

Iedereen wint met Lotto
Niet alleen spelers van Lotto winnen met Lotto, maar ook goede doelen winnen. Lotto is een merk van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van De Lotto in 1961 is er meer dan 1,3 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOC*NSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo'n 500 miljoen euro afgedragen.

Deel: ' Jeroen van der Boom luistert winkelfeestje op ter gelegenheid van ge.. '
Lees ook