Ingezonden persbericht


Jeroen van Inkel geeft jaar lang gratis parkeren in Amsterdam weg

Hilversum, 10 mei 2002 - Gisteren gaf Jeroen van Inkel tijdens zijn programma Rinkeldekinkel op Radio 538 een jaar lang gratis parkeren weg in Amsterdam aan Michael de Niet. Michael mag het komende jaar kosteloos parkeren in een parkeergarage bij hem in de buurt.

Winnaar Michael de Niet woont in het centrum van Amsterdam en moet maar liefst vijf jaar op een parkeervergunning wachten. Met de parkeerboetes die hij gemiddeld per maand ontvangt, blijft hij veel goedkoper uit dan altijd betalen. Maar dit behoort nu tot het verleden, aangezien hij zijn auto een jaar lang gratis kan parkeren op een vaste plek in een parkeergarage in de buurt.

Iedereen kon met deze actie meedoen mits hij of zij het afgelopen jaar een parkeerboete had ontvangen. Door een kopie van de parkeerboete op te sturen naar Jeroen van Inkel, maakten de luisteraars van Radio 538 kans op deze unieke prijs.

Hoofdprijswinnaar Michael de Niet: "Stadstoezicht in Amsterdam rekent nu ¬ 2,80 per uur; dat is ¬ 25,50 per dag! Dit zijn geen normale tarieven meer en ik vind dit gewoon diefstal! Daarom heb ik ook de parkeerboetes voor lief genomen omdat dit vele malen goedkoper is dan altijd betalen. Toen ik op Radio 538 hoorde van deze actie heb ik gelijk een aantal parkeerbonnen opgestuurd en met resultaat!"

Rinkeldekinkel is van maandag tot en met donderdag tussen 16.00 en 19.00 uur te beluisteren op Radio 538.

Radio = 538
Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

Deel: ' Jeroen van Inkel geeft jaar lang gratis parkeren in Amsterdam weg '
Lees ook