Gemeente Axel

zeeuws vlaanderen

Vorige Pagina
11 augustus: Jeugd Muziek Festival en Tientjesmarkt

AXEL HEEFT DE LEUKSTE MARKT OP ZATERDAG!

Op zaterdag 11 augustus 2001 is er weer een grote activiteit in Axel. Zo organiseren de ambulante handel en ondernemersorganisatie Axclusief samen een tweede Tientjesmarkt.
Daarnaast wordt de jeugd van Zeeuws-Vlaanderen uitgenodigd om in het centrum van Axel muziek te komen maken, alleen of in groepen. Als echte straatmuzikanten mogen ze na hun optredens met de pet rond! Deze en tal van extra activiteiten vinden plaats ter afsluiting van de schoolvakanties en de speelweek in Axel.

De eerste Tientjesmarkt, met de opening van de molen medio juni, was een groot succes.
Alle ondernemers en kooplui hebben in hun winkel of kraam weer speciale aanbiedingen die slechts een tientje kosten, of speciale aanbiedingen die een tientje/tientjes korting geven. Maar er is 11 augustus nog veel meer te beleven: een kindertrein, doelschieten, een luchtkussen, oud-Hollandse spelen, een draaimolen, een optreden van showband Jong Axel, schminken, een clown met ballonnen, een dweilband, een seniorenorkest en op de foto met???

Opgave straatmuzikanten
Wil je zaterdag 11 augustus muziek maken in het centrum van Axel, geef je dan vooraf op bij de organisatoren. Of je nu blokfluit speelt, trommel, viool, trompet, dat maakt niks uit.
Er bij zingen mag natuurlijk ook.
Laat ons even weten wat jouw bijdrage is aan de leukste markt op zaterdag, via: Anton Luitjens, telefoon 0115-533333 of Wim Westveer, telefoon 0113-581563.
Mailen kan ook: luitjens@zeelandnet.nl of wim.westveer@hetnet.nl.

Deel: ' Jeugd Muziek Festival en Tientjesmarkt in Axel '
Lees ook