Gemeente Maassluis

Persbericht

Kenmerk: MO025
Datum: 26 januari 1999

Jeugdactiviteiten wijkbeheer

Voetbaltoernooi
Op zondag 31 januari wordt er een zaalvoetbaltoernooi voor jongeren tot en met 13 jaar georganiseerd in de Olympiahal in Maassluis. Deelname kost vijf gulden per team. Het toernooi start om 14.00 uur. Belangstellenden moeten zich wel even van tevoren opgeven.

Sportieve activiteiten
Vanaf februari start het wijkbeheer met het organiseren van sportieve activiteiten voor jongeren in de Olympiahal. Elke woensdagmiddag van
13.00 tot 15.00 uur kunnen jongeren van 9 tot en met 13 jaar zich sportief uitleven. Er wordt geprobeerd zoveel mogelijk verschillende sporten aan bod te laten komen, zoals voetbal, tafeltennis, badminton, basketbal, tennis enzovoorts.

Strandvissen
Op vrijdag 19 februari gaat Jan van Bergen Henegouwen van het wijkbeheer met een groep van maximaal 10 belangstellende jongeren vissen op het strand, als de weersomstandigheden dat tenminste toelaten. Het strandvissen duurt van 17.00 tot ongeveer 21.00 uur. Voor het vervoer wordt gezorgd. Wel moeten belangstellenden zich van tevoren opgeven voor deze activiteit. Er wordt verzameld bij het pakhuis aan de Ankerstraat om 16.30 uur.

Aanmelden en informatie
Wie zich wil aanmelden voor deelname aan een activiteit of wie gewoon meer informatie wil, kan terecht bij Jan van Bergen Henegouwen of Suze van Rossen in het stadhuis, telefoon 5931931.

Laatste wijziging: 26 January 1999

Deel: ' Jeugdactiviteiten wijkbeheer Maassluis '
Lees ook