Gemeente Maassluis

Persbericht

Kenmerk: MO053
Datum: 11 maart 1999

Wethouder Keijzer houdt op 23 maart jeugdspreekuur

Op dinsdag 23 maart 1999 houdt wethouder Arnold Keijzer opnieuw een speciaal jeugdspreekuur. Het spreekuur is van 19.30 tot 20.30 uur in wijkgebouw de Groene Stip aan de Oleanderstraat in Maassluis. Jongeren die hem iets willen voorleggen, een vraag hebben, met een probleem zitten of een idee of voorstel willen opperen, kunnen zonder een afspraak te maken het spreekuur bezoeken. En ook ouderen die iets over jongeren(beleid) met hem willen bespreken zijn van harte welkom.

Wethouder Keijzer, die onder andere jeugdbeleid in zijn portefeuille heeft, wil meer met jongeren in Maassluis in contact komen. De jongeren moeten de weg naar de gemeente weten te vinden, en de gemeente moet meer de kans hebben om jongeren uit te leggen welk beleid de overheid voert en waarom. Het gemeentebestuur is er immers voor jong en oud in Maassluis.

Er zal op regelmatige basis een jeugdspreekuur worden gehouden door wethouder Keijzer. Het eerstvolgende spreekuur zal plaats vinden op donderdag 22 april 1999 vanaf 20.00 uur in wijkgebouw De Flat aan de Burgemeester Schwartzlaan. Overigens kunnen jongeren zelf ook suggesties aandragen voor locaties, tijden en plaatsen voor het jeugdspreekuur. Voor meer informatie kan men terecht bij mevrouw T. Ramdjan van de afdeling welzijnszaken in het stadhuis, telefoon
5931817.

Laatste wijziging: 10 March 1999

Zoekwoorden:

Deel: ' Jeugdspreekuur wethouder Keijzer Maassluis '
Lees ook