Jeveka winnaar 2016 in Bevestigingsmaterialen


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

Rotterdam, 20160310 -- Jeveka BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de Bevestigingsmaterialenbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering. ‘Jeveka weet haar uitgebreide knowhow uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij een zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een absolute topper in haar wereld!’

Jeveka BV is al bijna 80 jaar dé specialist op het gebied van bevestigingsartikelen en gereedschappen. Ze levert kwaliteitsproducten aan machinebouwers in verschillende industrieën. De zelfstandige groothandel heeft een productassortiment van circa 60.000 verschillende artikelen (schroeven, bouten en moeren, gereedschappen et cetera) waarvan ongeveer 95% uit voorraad leverbaar is. Jeveka heeft zich vanaf haar oprichting geconcentreerd op de Nederlandse machinebouwers en industriële eindgebruikers. In 2014 verhuisde zij van Amsterdam Z.O. naar een nieuw onderkomen in Almere-Poort, met 2.000 m2 kantoorruimte en 5.500 m2 bedrijfshal.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Jeveka BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Jeveka, want zij is continu doende haar producten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant.’

Topproducten  

Het succes van Jeveka kent twee belangrijke factoren: een zeer uitgebreid standaardassortiment topproducten dat aan de hoogste specificaties voldoet (en waarvan het meeste op voorraad wordt gehouden), en de mogelijkheid samen met de klant oplossingen te bedenken en te maken. De onderneming heeft de exclusieve vertegenwoordiging van 15 topmerken in de sector en vertegenwoordigt in totaal 50 gerenommeerde merken. Naast de handel in een breed standaardprogramma is Jeveka ook zelfstandig producent van specialties. Voor elke klantspecifieke wens kunnen unieke producten worden gemaakt, desnoods in een serie van 1.  Daar heeft zij eigen specialisten voor in dienst’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Gedurende de jaren is een uitgebreid en trouw klantenbestand opgebouwd van ruim vijfduizend afnemers. Voor deskundig advies en maatwerkoplossingen komen ze altijd bij Jeveka. Opmerkelijk is dat in deze tijd van online communicatiekanalen, de traditionele Jeveka-catalogus nog altijd zeer populair is. Bij vele duizenden bedrijven ligt deze onder handbereik van de inkopers, die er bijna reflexmatig naar grijpen als ze iets nodig hebben. Jeveka bewijst hiermee dat een traditionele, gedrukte catalogus nog steeds een onmisbaar marketinginstrument kan zijn.

‘Jeveka is in Nederland een absolute koploper in de markt. Een lange historie als familiebedrijf, alle positieve kernwaarden die hier bij horen en zeer toekomstgericht. Een bedrijf dat weet waar zij mee bezig is en weet hoe stappen gezet moeten worden. Zeer terecht de winnaar in deze branche!’, oordeelt de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.jeveka.com

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' Jeveka winnaar 2016 in Bevestigingsmaterialen '
Lees ook