TROS


Afdeling Communicatie TROS/AVRO
Hilversum, 29-07-2010

Televisie
EENVANDAAG
Uitzending donderdag 29 juli
Nederland 1 - 18.20 uur

JIM BAKKUM IN ZOMERSERIE EENVANDAAG 'VAN NUL TOT NU'

In de EENVANDAAG zomerserie 'Van Nul tot Nu' vandaag een portret van Jim Bakkum. In 2003 deed hij als 15-jarige mee aan de eerste editie van Idols. "Ik wilde gewoon eens meedoen aan een auditie, had totaal geen idee waar ik aan begon." Idols bleek een ongekende succesformule, beroemd worden leek opeens voor iedereen een realiseerbaar doel en afzeiktelevisie deed zijn intrede op de Nederlandse televisie. Tijdens deze eerste editie van Idols staat Jim samen met Jamai in de finale, maar belandt op de tweede plaats. Deze gebeurtenis heeft een grote invloed op het leven van de tiener. "Het was de eerste dag van de rest van mijn leven."

De beelden van toen ziet Jim niet graag terug, ook al voelt het voor hem als de dag van gisteren. Na Idols krijgt Jim met de single 'Tell her' meteen een nummer 1 hit. Maar het succes gaat verder; hij wint Dancing with the Stars, speelt diverse rollen in films en begint een succesvolle musicalcarrière.

In EENVANDAAG spreekt Jim Bakkkum openhartig met verslaggeefster Fannie Tijmstra over de jaren na Idols, over beroemd worden en blijven, dromen en desillusies en over volwassen worden onder het oog van de camera.

Kijk voor meer informatie op www.eenvandaag.nl

Deel: ' Jim Bakkum in zomerserie Eenvandaag 'van nul tot nu' '


Lees ook