Persbericht, Hoorn NH, 8 april 1999

Jo-Ann Stores gebruikt wereldwijd als eerste InterRetail: de interface tussen Intactix spacemanagement-software en SAP Retail

Winkelgigant Jo-Ann Stores uit Hudson, Verenigde Staten, is de eerste retailer welke zijn spacemanagement- en category-management software met InterRetail van Intactix heeft geïntegreerd met SAP Retail. Jo-Ann Stores heeft meer dan 1000 vestigingen en is gespecialiseerd in de verkoop van fournituren, kleding, decoratie-materialen en modestoffen.

Sinds 1997 gebruikt Jo-Ann Stores Intactix’software waaronder het vlaggenschip van Intactix InterCept, spacemanagement-software, InterSpace, schappen-vertaal-programma en InterRange, assortiments-analyse. Na implementatie van InterRetail in maart van dit jaar is Jo-Ann Stores in staat om alle merchandise-informatie vanuit SAP Retail uit te wisselen met InterCept.

Hiervoor biedt de SAP Business Application Programming Interface (BAPI) een snelle en eenvoudige interface tussen de twee systemen.

"Uit al onze interne systemen van Jo-Ann Stores", verklaard Jo-ann’s SAP Business Process Coordinator Robert Bailey, "integreren we uiteindelijk drie programma´s met SAP Retail. Gezien onze goede ervaringen met de merchandise-software van Intactix én het door SAP gecertificeerde interface, besloten wij onze spacemanagement-software InterCept als eerste met SAP Retail te koppelen. Met InterRetail vergroten we de efficiency en snelheid van werken. De integratie van Intactix met SAP betekent dat we sneller kunnen inspelen op trends en andere markt-ontwikkelingen. Tevens zijn wij in staat om onze space- en category-management beslissingen beter te onderbouwen met analyses en informatie."

"Jo-Ann Stores heeft zich onder andere als doel gesteld om de data van clusters van schappenplannen te versterken met winkelspecifieke gegevens vanuit SAP Retail," aldus Inactix Vice President Vaughn Roller. "Dit houdt in dat data van schappenplannen als facings, presentatie en aantallen probleemloos worden ingevoerd in SAP Retail. Anderzijds beschikt de spacemanager direct over winkel- of clusterspecifieke data als verkoopcijfers en assortiment- en productgegevens.

Een flinke stap vooruit in de nieuwe generatie van merchandise software."

De software van Intactix

InterCept is een snel en efficiënt spacemanagement systeem. Werkend onder Windows geeft InterCept zowel de gebruiker op het hoofdkantoor als op de werkvloer een ideaal stuk gereedschap. Perfect voor het verzamelen, beheren, presenteren en analyseren van schappenplannen en data.

InterCept versterkt met InterVision stelt gebruikers in staat schappenplannen te creëren en presenteren met full-color, digitale beelden.

InterSpace , de industrie-standaard data-vertaal software, biedt gebruikers de flexibiliteit om schappenplannen uit te wisselen met andere retail spacemanagement software-pakketen.

InterRetail is een SAP BAPI-gecertificeerde interface tussen InterCept en SAP R/3 Retail.

InterRange is in staat om optimale selecties te maken uit complete assortimenten.

Met InterRetail is de SAP Retail-gebruiker in staat om direct gegevens te importeren en exporteren vanuit SAP Retail of InterCept.

Achtergrond Intactix

Opgericht in 1990 is Intactix wereldmarktleider in space- en category-management software en merchandise-oplossingen. Ruim 2600 retailers en fabrikanten gebruiken onze software.

Wereldwijd heeft Intactix 16 vestigingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Irvine (Texas), Verenigde Staten. Het Europese hoofdkantoor is gelegen in Guildford, Engeland.

Wereldwijde gebruikers, onder andere:

Ahold, Shell, Wal-Mart, K-mart, Sainsbury´s, Esso, Texaco, 3M, Woolworths, Metro/Makro, Colgate Palmolive, Gillette, Kraft, Johnson&Johnson, Procter&Gamble, Mars, Coca-Cola, Heineken, Heinz.

Benelux-gebruikers, onder andere:

Albert Heijn, Groenwoudt, Heineken, Kruitvat / Trekpleister, DA-Drogisten, Grolsch, Lego, Kodak, Kimberly-Clark, Formido, Massive, Numico, Schuitema / C1000, Smiths´Food, Sitadis, Ubbink, Sitagro, Schadebo, Benckiser, Phillip Morris, R.J. Reynolds, BAT, Microsoft, OPG, Oral-B.

Meer over Intactix

Intactix internet: www.intactix.com

Voor de Benelux: Intactix b.v. - Nieuwstraat 23, 1621 EA, Hoorn NH

Alexander Reus - Account Manager & PR - e-mail: alexander.reus@intactix.nl


Telefoon: +31 (0)229–282 050, fax: +31 (0)229–210 637

InterCept, InterVision, InterSpace, InterRetail en InterRange zijn gedeponeerde handelsmerken van Intactix International. SAP, R/3 en SAP Retail zijn handelsmerken van SAP AG. Alle andere merk- en productnamen zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve houders.

Deel: ' Jo-Ann Stores gebruikt wereldwijd InterRetail '
Lees ook