JOB AUDIT

Nieuw: De Vliegende Recruiter

Eind augustus zal hij zijn vleugels uitslaan: de vliegende recruiter.

De vliegende recruiter helpt bedrijven met het verkrijgen van nieuw personeel.

De vliegende recruiter maakt gebruik van een uitgebreid kandidatenbestand en nieuwe, oude en onorthodoxe middelen om personeel te werven. De sleutel: snelheid

De vliegende recruiter is een initiatief van JobAudit 'De vliegende recruiter is een combinatie van een marketeer en een HRM consultant' zegt Neerlands eerste vliegende recruiter Michiel Stokman.

De vliegende recruiter is een antwoord op de behoefte van bedrijven om snel, slimmer en tegen lagere kosten te werven.

De Vliegende Recruiter kan ingezet worden om samen met de opdrachtgever een slimme wervingstrategie te bedenken en uit te voeren. Met als doel om bijvoorbeeld binnen één maand drie controllers aan te nemen.

De Vliegende Recruiter zegt te beschikken over een bestand van ongeveer 200.000 cv-s. Dit zijn cv-s van kandidaten die via de grote job sites op internet een baan zoeken.

Het aantal sollicitaties naar aanleiding van een advertentie is vaak teleurstellend. Je moet als bedrijf dus goed weten waar je wie haalt, welke kanalen werken en welke niet. 'Zo is de toegang tot de kandidaten-bank van De Telegraaf geheel gratis' aldus Stokman.

'Wij kunnen de doelgroep heel goed vinden, alleen moet je de doelgroep ook raken en persoonlijk benaderen' zegt Stokman. 'Anders krijg je te weinig of de verkeerde reacties. Soms is een traditionele advertentie het beste, soms is zoeken via internet slimmer en soms moet je gewoon in de buurt snuffelen.'

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Michiel Stokman
JobAudit
PieterJacobszstraat 40
1012 HL Amsterdam

telefoon 020-5287430
telefax 020-5287431
email ja@jobaudit.nl

13 aug 01 07:00

Deel: ' JobAudit introduceert de vliegende recruiter '
Lees ook