Ingezonden persbericht


JobbingMall BV lanceert een kandidaten- en opdrachtenbeheerssysteem voor W&S

Met 185.000 bezoekers per maand en een omzetstijging van 69 procent, behoort JobbingMall inmiddels tot de top vijf van Nederland (Haarlems Dagblad, juli 2001). Met de nieuwe doelgroepsites werd al duidelijkheid en herkenbaarheid gecreëerd voor de reflectant en adverteerder: Sinds vandaag biedt de ontwikkel- en wervingsfacilitator een recruiterspakket aan.

Een rol voor het carrièreplatform lijkt meer en meer te zijn weggelegd in het doorontwikkelen van produkten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie- en promotie. Directeur Wouter Goede: Op 6 juni jl hadden wij met gerenommeerde werving- en selectiebureaus een E-recruitement Strategy bijeenkomst. Diepgaand hebben wij van gedachten gewisseld en samen een duidelijk perspectief voor e-recruitment geformuleerd. Om de branche in zijn totaliteit te versterken ten behoeve van de reflectant alsmede de opdrachtgever, heeft JobbingMall een recruitment-softwarepakket ontwikkeld. In combinatie met de eigen website wordt het fenomeen webwerving weer in een ander daglicht geplaatst.

De techniek van de applicatie stelt JobbingMall beschikbaar voor bedrijven. Haar engine kan worden ge-integreerd in de website van bureau of bedrijf. Dit betekent dat functieprofielen naar elk gewenst moment op de eigen website geplaatst en gematcht worden met cv's. Kandidaten onderhouden hun cv op de website van het bedrijf en worden automatisch op de hoogte gebracht van nieuwe vacatures en overige diensten. Tegelijkertijd worden de vacatures gepubliceerd op de JobbingMall en haar dochters ICTOnly, TecniciOnly, HorecaOnly en FinanceOnly. Ook daar worden de reacties gematcht. Op deze wijze wordt men minder afhankelijk van sites die het uitgeversmodel hanteren. De recruiter krijgt nu letterlijk zelf de touwtjes in handen. Per segment draagt hij of zij zorg voor het plaatsen van functieprofielen en het afhandelen van Cv s en sollicitaties.

De intelligentie van de applicatie en werkwijze komen terug in het kandidaten-en opdrachtenbeheerssysteem JMBO, dat als backoffice gehangen kan worden onder de eigen website. Gematchte CV s, eventueel vooraf online gescreend, kunnen rechtstreeks worden ge-importeerd in het programma. Het programma bewaakt de voortgang van het wervingstraject per kandidaat, opdracht en opdrachtgever. Met de ontwikkeling van dit pakket is weer een flinke stap in de juiste richting gezet, Wouter Goede: Niet meer afhankelijk zijn van de advertentiemachines, betekent dat men een keuze moet maken in promotie-. communicatie- en beheersmogelijkheden. Te vaak blijkt dat men een beperkt inzicht heeft in de kwaliteit van de kanalen en beschikbare kandidaten. Wij bieden met het Jobbingmall-concept de partijen concrete instrumenten aan: een all-in-one-solution.

JobbingMall bestaat sinds 1997. Vanaf 2001 beschikt zij over 5 doelgroepsites. Per maand heeft zij 185.000 unieke vacaturepaginabezoekers. Voor werving kan een database van 48.000 cv s geraadpleegd worden.

Ernst Snijder

Voor meer informatie betreffende JMBO:

De heer W. Goede

023-5101061

Rutherfordstraat 25

2014KA Haarlem
www.jobbingmall.nl
Ernst Snijder
JobbingMall
Rutherfordstraat 25
2014 KA Haarlem
Tel algemeen: 023-5101060
Tel direct: 023-5101063
Email: info@jobbingmall.nl direct: ernst@jobbingmall.nl

Leveringsvoorwaarden:
www.jobbingmall.nl/JMStat/algemene-voorwaarden.htm Website: www.jobbingmall.nl

Deel: ' JobbingMall lanceert een kandidatenbeheerssysteem voor W&S '
Lees ook