Mojo Concerts

INHOUD:
- Joe Zawinul opnieuw in Melkweg
- Theatertournee Tuck & Patti van start

JOE ZAWINUL OPNIEUW IN MELKWEG
Toetsenwonder Joe Zawinul verkreeg wereldfaam door zijn werk met Cannonball Adderley en Dinah Washington. Hij was betrokken bij de eerste (semi-)elektrische periode van Miles Davis, stond zodoende aan de wieg van de fusion en was tevens mede-oprichter van de legendarische groep Weather Report.

Met zijn laatste project met The Zawinul Syndicate integreert hij melodiekn en ritmes uit verschillende culturen in zijn muziek en oogst daarmee groot succes; zo speelde hij een jaar geleden in de Jazz & Fusion serie nog voor een uitverkochte Melkweg.

Joe Zawinul - Keyboards, vocals; Manolo Badrena - percussion; Amit Chatterjee - guitar, vocals; Guy Nsangue - bass; Marque Gilmore - drums; Sabine Kabongo - vocals

Maandag 17 maart 2003
Melkweg - Amsterdam
Entrie:
Aanvang: 20.00 uur

Kijk op de site van de Melkweg voor meer info en kaartverkoop: http://www.melkweg.nl

THEATERTOURNEE TUCK & PATTI VAN START
Hun eerste ontmoeting in 1979 noemen ze zelf "... een muzikale liefde op het eerste gezicht." Het duurde nog een paar jaar eer het debuutalbum Tears Of Joy in 1988 in de schappen van de winkels lag. Maar vanaf dat moment verliep de carrihre van Tuck & Patti van een leien dakje.

De warme vokalen van Patti en het klassieke gitaarspel van Tuck is een magische combinatie die de nietsvermoedende luisteraar op slag in vuur en vlam zet. Of ze nou jazz, pop, latin of gospel, Tuck & Patti draaien hun hand niet voor om.

Met de Chocolate Moment Tour zijn Tuck & Patti helemaal terug van weggeweest.

Dinsdag 25 maart 2003 - Muziekcentrum (Enschede)
Woensdag 26 maart 2003 -M.C. Frits Philips (Eindhoven) Vrijdag 28 maart 2003 - Dr Anton Philipszaal (Den Haag) Zaterdag 29 maart 2003 - De Oosterpoort (Groningen) Zondag 30 maart 2003 - De Meervaart (Amsterdam)

Klik hier voor meer info:
http://www.mojotheater.nl/artiesten/productie.asp?prod=0465

Zoekwoorden:

Deel: ' Joe zawinul opnieuw in melkweg '
Lees ook