JOH. ENSCHEDE HOLDING

Joh. Enschedé levert beveiligingssoftware aan Multikabel

Haarlem/Alkmaar, 9 juli 2002 - Multikabel heeft een contract met Joh. Enschedé afgesloten voor de levering van beveiligingssoftware Curtains(tm) for Windows(r) aan haar particuliere internetabonnees. Als eerste breedbandige internetprovider in Nederland biedt het Noord-Hollandse kabelbedrijf aan internetters hiermee een totaaloplossing tegen bedreigingen van buitenaf. Curtains for Windows beschermt onder andere tegen virussen en hackers, beveiligt privacygevoelige informatie op de thuis-PC, voorkomt ongewenst surfgedrag van kinderen en bestrijdt spam. Vanaf 1 september biedt Multikabel haar abonnees deze service gedurende een half jaar gratis aan. Daarna wordt EUR 2,95 per maand in rekening gebracht aan degenen die het gebruik willen continueren.

Vrijwel iedereen die actief is op het internet realiseert zich dat hieraan risico's verbonden zijn. Met de regelmaat van de klok razen er computervirussen over het net die ernstige schade toebrengen computerbestanden en programmatuur. Om maar niet te spreken over het ongewenst zoekgedrag van vreemden in een PC of kinderen die -al dan niet per ongeluk- op internetpagina's komen die zelfs hun ouders niet wensen te zien. Hoewel men zich van al deze gevaren bewust is, nemen Windows is gebaseerd op eeuwenoude inzichten hoe barrières kunnen worden opgeworpen om kwaadwillenden te ontmoedigen. Zie ook: www.curtainsforwindows.nl.

over Multikabel
Multikabel verzorgt al vele jaren kabel-tv in Noord-Holland voor meer dan 300.000 gezinnen en bedrijven. Via het moderne glasvezelnet worden daarnaast steeds nieuwe media- en communicatiediensten aangeboden, waaronder digitale tv, internet en binnenkort telefonie. Inmiddels levert Multikabel al aan meer dan 35.000 gezinnen breedband internet.
Het bedrijf heeft kantoren in Alkmaar en Hoofddorp, waar ruim 250 medewerkers elke dag actief zijn om het gebruik van moderne communicatiediensten in huis en bedrijf makkelijk te maken. Multikabel is onderdeel van het Duitse PrimaCom AG (genoteerd aan de Neuer Markt in Frankfurt en aan de Nasdaq in New York). Zie ook: www.multikabel.nl en www.primacom.de.

Deel: ' Joh. Enschedé levert beveiligingssoftware aan Multikabel '
Lees ook