Unisys benoemt Johan Eilering tot Country Sales Director Unisys Computer Systems

Amsterdam, 4 februari 1999 - Unisys heeft Johan Eilering (50) benoemd in de functie van Director Computer Systems. In deze functie is Eilering verantwoordelijk voor verkoop, marketing en ondersteuning van Unisys Computer Systems. Daarnaast zal Eilering zich richten op het verwezenlijken van de gestelde doelen: de verdere groei van ClearPath-mainframes en enterprise-class NT-servers. Voorafgaand aan zijn nieuwe functie was Eilering binnen Unisys Computer Systems werkzaam als Sales Manager.

Unisys

Met ruim 33.000 werknemers verdeeld over 100 vestigingen is Unisys één van de grootste system integrators ter wereld. Unisys Nederland heeft circa 1.000 werknemers en is gevestigd in Amsterdam Zuidoost. Unisys biedt haar klanten - die met name afkomstig zijn uit sectoren als transport, telecommunicatie, financiële dienstverlening en overheid - complete IT-oplossingen, samengesteld uit services, hard- en software. De consultancy van Unisys is daarbij volledig leveranciersonafhankelijk en de expertise strekt zich uit over diverse platforms.

Unisys Nederland is opgebouwd uit drie Business Units: Unisys Information Services, Unisys Global Customer Services en Unisys Computer Systems.

Unisys Information Services biedt marktspecifieke applicaties met specialisaties op gebieden als Imaging & Workflow, Outsourcing, Call Center Automation, telecommunicatie, de millenniumproblematiek en euroconversie. Unisys Global Customer Services biedt netwerkintegratie, desktopservices en ondersteuning op het gebied van gedistribueerde computeromgevingen. Unisys Computer Systems biedt hard- en software met bijbehorende consultancy, gebaseerd op een unieke combinatie van bewezen mainframe-technologie en Windows NT-omgevingen.

De telecommunicatieactiviteiten van Unisys zijn verenigd in de Europese unit Unisys Telecom, die eveneens in Amsterdam Zuidoost gevestigd is.

Voor meer persinformatie:

Unisys Nederland NV Lammers van Toorenburg PR

Erwin Zijlstra, Country Communications Manager Francine Loos / Ward van Beek


Telefoon: 020 - 5658 647 Telefoon 030 - 6565 070


E-mail: erwin.zijlstra@unisys.com E-mail: francine@lvtpr.nl

Deel: ' Johan Eilering Country Sales Director Unisys '
Lees ook