Ingezonden persbericht


DE TROUBADOUR

Grand Cafe Musique Hardenberg

Persbericht: maandag 27 mei 2002

Betreft: ingelast, extra optreden

Songwriter VENICE in Europa

John Vester (USA) live in De Troubadour

De meer dan goede relatie die de directie van De Troubadour/Popcentrum Podium Hardenberg heeft met de leden en de crew van de Amerikaanse band VENICE leidt aanstaande zondag 2 juni tot iets moois. Zojuist (maandagmiddag 13.00 uur) is bekend geworden dat een van de belangrijkste tekstschrijvers van VENICE, de Amerikaan John Vester enkele dagen in Nederland is om enkele solo-optredens te geven. Vester heeft aangegeven de 'Holland-tour' in De Troubadour te willen beginnen. Zondag dus.

Programmeur Herman Pogieter van De Troubadour is apetrots op de komst van Vester. Het concert start om 20.30 uur en Vester, zal daar in, naast eigen nummers, ook nummers van VENICE spelen. John treedt solo op en begeleid zichzelf op akoestische gitaar. Het concert is een 'intiem' concert waarvan de liefhebbers zullen smullen. Op zijn site (www.johnvester.com) staat een schitterende muzikale kennismaking. Alle nummers van zijn tweede cd "Half A World Away" zijn daar te beluisteren. Amerikaanse poprecencenten schreven over Vester: 'Every song John writes has this unique caracteristic, that it stays in your mind almost immediately.'

Grand Cafe Musique 'De Troubadour' vindt u aan de Voorstraat (naast de oude Vechtbrug) in Hardenberg, Overijssel. Meer info is te lezen op www.de-troubadour.com.

Niet voor publicatie: Programmeur Herman Potgieter 06-21588684

www.de-troubadour.com

Deel: ' John Vester (USA) live in De Troubadour in Hardenberg '
Lees ook