NAC Voetbal


Jong NAC verliest

11-09-2001

Jong NAC heeft gisteren met 2-1 van Jong FC Twente verloren. FC Twente had vrijwel de gehele wedstrijd het betere van het spel. FC Twente, waar onder andere Heubach en Kollmann meespeelden, was vooral in de eerste helft de betere ploeg. NAC, waar onder andere Risamasu. van As en Engelaar meespeelden, leunde vooral op de counter. FC Twente kwam halverwege de eerste helft op een 1-0 voorsprong. Muhamadu sprintte richting de achterlijn en zette voor naar Kollmann. De aanvaller had geen problemen met de afronding en scoorde de 1-0 voor FC Twente.

Na rust opende NAC met een offensief. In de 50e minuur kreeg aanvoerder Hamdi de ideale mogelijkheid om de gelijkmaker te scoren. Hij faalde echter toen hij alleen opdook voor de FC Twente-doelman. Hij schoot de bal over.

In de 60e minuut scoorde Kollmann vanaf 35 meter. Een paar minuten nadien werd een FC twente-speler in de 16 gevloerd. De scheidsrechter wees resoluut naar de stip; penalty voor FC Twente. Kollmann stelde zich op achter de bal, maar Casper Ketting wist de penalty te stoppen. In de 90e minuut scoorde Engelaar de 2-1, maar de treffer van NAC viel helaas te laat.

Ketting

Seedorf, Van As, Becht (66. Opschoor), Simson

Sait, Riverola (66. Allachi), Engelaar

Raissi, Risamasu, Hamdi

Deel: ' Jong NAC verliest (2-1) van Jong FC Twente '
Lees ook