Jonge juriste lanceert webshop voor party fashion


Van wetboek naar webwinkel

AMSTERDAM, 20111101 -- Kim Kulik (25) lanceert vandaag het vernieuwde www.kimku.nl, een webwinkel voor party fashion zoals avondjurkjes, luxe tops en statement accessoires. De jonge onderneemster hangt haar loopbaan als juriste in de wilgen en stort zich full time op haar passie: het online modebedrijf en een bestaan als webwinkelier.

Belle of the ball

Elke jonge meid kent het wel, op het laatste moment besluit je om toch naar dat ene feest te gaan. Je staat voor je kast en constateert dat je vrienden je wel kunnen uittekenen in die LBD waar de gaten ongeveer in vallen. Er moet een nieuwe, fashionable party outfit komen. Gisteren! Maar je moet naar school of werken, dus winkelen zit er niet in. Voor die meiden bedacht Kim Kulik het concept van Kimku.nl, online shoppen voor een complete party outfit tegen jonge-meiden-prijsjes met een razendsnelle levering. Al binnen 24 uur kan jouw nieuwe LBD, paillettentop of festivaljurkje van muis tot huis reizen en ben je voor een prikkie the Belle of the ball.


Thema shopping

Kim: "Ik laat me bij het inkopen inspireren door trends die ik zelf spot in het uitgaansleven en op de grotere festivals. Bij party fashion let je op andere dingen dan bij day wear. Bij ons vind je bijvoorbeeld het hele jaar door een ruim aanbod van tops zonder mouwen of met een sexy halsuitsnede en niet alleen in de zomer. We werken ook veel met thema's. Als een bekend feest als Sensation White er weer aan zit te komen, slaag je bij Kimku.nl want ik koop er speciaal voor in."


Feestdagenkorting

Dat geldt uiteraard ook voor de feestdagen. Nu de maanden van de vele feestjes, borrels en recepties zich weer aandienen, kun je bij Kimku.nl alvast (mét korting) gaan shoppen voor Sinterklaas, kerst en oud & nieuw. Over haar carrièreswitch zegt Kim zelfverzekerd: "Alleen als je doet wat je echt leuk vindt in het leven, word je succesvol. Met Kimku.nl kan ik me nog jaren met plezier blijven doorontwikkelen. Mijn rechtenstudie komt me wel vaak van pas, als ondernemer kun je enig juridisch inzicht goed gebruiken."


Deel: ' Jonge juriste lanceert webshop voor party fashion '
Lees ook