Politiebericht Boxtel 30-07-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

PARKEERCONTROLE ROND IJZEREN MAN, Vught

Zondagmiddag is controle gehouden op het parkeren rond de IJzeren Man in Vught. Totaal 35 personen werden bekeurd omdat ze de auto niet juist hadden geparkeerd.

JONGEN AANGETROFFEN MET NEPWAPEN, Vught

Zondagavond is een 16-jarige jongen uit Oisterwijk aangehouden. Er waren meldingen bin-nen gekomen bij de politie dat iemand op de Markiezaat in Vught met een vuurwapen rond-liep. In die straat werd de jongen aangetroffen met een wapen. Bij onderzoek bleek het een nep vuurwapen te zijn.

De laatste tijd wordt de politie steeds vaker met dergelijke speelgoed wapens geconfronteerd. Veel van deze wapens zijn in het buitenland gekocht en vaak niet van echt te onderscheiden. In Nederland is echter het bezit van dergelijk op echte wapens gelijkend speelgoed verboden. Tegen de bezitters wordt dan ook steeds proces-verbaal opgemaakt.

INBRAAK WONING, Boxtel

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een woning aan de Papiermaker in Boxtel. Via de achterzijde wist men de woning binnen te dringen. Op de benedenverdieping werden alle kasten doorzocht. Een portemonnee werd gestolen.

Vanuit een woning aan de Mulder in Boxtel werden in dezelfde nacht papieren en geld ge-stolen. Ook hier werd aan de achterzijde een deur opengebroken.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN, Boxtel

Maandagmiddag is een 31-jarige man uit Polen aangehouden., De man werd in een winkel aan de Rechterstraat in Boxtel betrapt toen hij een portemonnee wegnam. De man kreeg een boete van fl. 250,-. Na verhoor is hij heengezonden.

Deel: ' Jongen met nepwapen aangetroffen in Vught '
Lees ook