Politiebericht Boxtel 27-08-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

JONGENS AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING, Sint Michielsgestel

Zondagmiddag zijn drie jongens uit den Bosch, 16, 20 en 21 jaar aangehouden. Het drietal zat in een auto die met hoge snelheid over de Schijndelseweg in Sint Michielsgestel reed. Daarbij reden ze langs twee auto`s die met pech langs de kant stonden. Toen een van de mensen bij die auto`s een opmerking in de richting van het drietal maakte over de hoge snelheid, kwamen ze terug rijden. Twee jongens stapten uit de auto en bedreigden de mensen bij die auto`s met een honkbalknuppel. Korte tijd later kon het drietal worden aangehouden. Ze zijn voor verder onderzoek ingesloten.

SNELHEIDSCONTROLE, Wijbosch

Zondagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Eerdsebaan in Wijbosch. Er werden 470 voertuigen gecontroleerd, waarvan er 13 te hard bleken te rijden. De hoogst gemeten snelheid was 119km/u, terwijl 80 km/u is toegestaan.

MAN IN BEEN GESTOKEN, Sint Oedenrode

Zondagavond is een 21-jarige man uit Schijndel gewond geraakt. De man was op de Markt in Sint Oedenrode door een 34-jarige man uit Amsterdam met een mes in zijn been gestoken. Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis. Na behandeling kon het slachtoffer weer naar huis. De Amsterdammer was eerder bij een vechtpartij betrokken geraakt op de Markt. Nadat hij was weggegaan was hij enige tijd later terug gekomen met een mes. Bij zijn terugkomst stak hij de Schijndelnaar in zijn been. De Amsterdammer is voor verder onderzoek ingesloten.

GLAASJE OP, Cromvoirt

In de nacht van zondag op maandag is een 25-jarige man uit Boxtel bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 4 uur. De officier van justitie heeft de man een transactievoorstel gedaan van fl. 900,=. De controle vond plaats op het Pepereind in Cromvoirt.

QUADS GESTOLEN, Nijnsel

Vanuit een garage bij een woning aan de Vresselseweg in Nijnsel zijn in de nacht van zondag op maandag twee quads (soort vierwielige motor) gestolen. De garage werd opengebroken, waardoor men binnen kon komen. Het betreft twee quads, van het merk Yamaha, een wit van kleur en de andere blauw. De waarde van de twee quads is ongeveer fl. 18.500,=. VARKEN LOS, Schijndel Maandagmorgen werd gemeld dat op de Molendijk Noord in Schijndel een varken los liep. Voordat de politie ter plaatse was, hadden enkele brandweermannen, die toevallig voorbij kwamen, kans gezien het dier onder hevig protest met een touw vast te leggen. Onder het slaken van kreten van verontwaardiging is het dier tijdelijk onderbracht in een hondenhok, in afwachting van vervoer naar haar eigen onderkomen.

VROUW GEWOND BIJ ONGEVAL, Vught

Maandagmiddag is een 64-jarige vrouw uit Vlijmen gewond geraakt bij een ongeval. De vrouw reed met haar auto over de Gementweg in Vught Op de kruising met de Honderdmorgensedijk zag ze een auto, bestuurd door een 32-jarige man uit Vught, te laat van rechts naderen. Door de aanrijding kwam de vrouw bekneld te zitten in de auto. Ze werd door de brandweer bevrijd. Ze is met rugklachten overgebracht naar een ziekenhuis in Den Bosch. De man liep enkele schrammen en lichte kneuzingen op.

Deel: ' Jongens aangehouden voor bedreiging in Sint Michielsgestel '
Lees ook