Digitale Gemeente Houten

Jongens C tweede van Nederland

maandag 27 mei 2002 - Bron: Fons Cremers

De volleybalvereniging Taurus heeft afgelopen weekend meegedaan aan de gesloten club kampioenschappen van Nederland. Taurus had zich met 3 teams weten te plaatsen voor de finale ronde (Jongens a,b en c). Jongens a werd poule winnaar maar verloor helaas de kruisfinale met 2-1 van Donkey Sjot. Zij moesten toen strijden voor de ¾ de plaats. Deze wedstrijd wonnen zij vrij gemakkelijk.

Jongens B werd tweede in de poule en moest toen tegen de winnaar van de andere poule (Apollo). Deze wedstrijd werd verloren. Ook jongens B moest toen nog strijden om de derde en vierde plaats. Helaas werd deze wedstrijd verloren zodat jongens B uiteindelijk vierde werd. Jongens C werd gemakkelijk poule winnaar. Ook de kruisfinale werd vrij gemakkelijk gewonnen. In de finale moesten ze aantreden tegen MWVC. Door zeer goed volleybal werd de eerste set zeer glansrijk gewonnen (25-7!!!). In de tweede set kwam Taurus nog voor met 9-8, maar daarna lieten ze zich door de tegenstander volledig uit het spel halen. Die set ging ook verloren met 25-21. De beslissende derde set ging helaas verloren.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2002 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).

Deel: ' Jongens C tweede van Nederland '
Lees ook