Ingezonden persbericht

Persbericht Penpals

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest op Internationale Gayhelpdesk mogen ze zich nu zeker ervaringsdeskundigen noemen: Arnout, Paul en Arthur vormden tezamen trio VEEL MEER en verwierven hiermee veel faam (Mimi Kok-Ring 1998, Bonnie StClaire-Beker 2000). Ze stonden je aan de telefoon bij met raad en daad voor al je specifieke (gay-) problemen. Zo hingen in het verleden regelmatig bij hun aan de lijn: Gordon, Ricky Martin en Peppie (van Kokkie).

Na een jaartje even wat bijgetankt te hebben in de Betty Ford-kliniek zijn ze weer volkomen discreet, 100% hygiënisch en safe terug in het showbizz-circuit en begeleiden ze jou bij het schrijven van je brief, gedicht, kattenbelletje, aanzoek of contract op de PENPALS-AVOND! Vanwege hun grondige kennis van het (liefdes-)leven bieden zij nu ook allerlei alternatieve inspiratie-pakketten aan tijdens dit vrolijke schrijffestijn: klanktherapie, holistic arse-pulsing of gewoon een goed gesprek: wat jij wil, het is immers jouw feestje en ja, het zijn jouw vrienden!

Dit populaire jongenstrio VEEL MEER is met hun nieuw gelanceerde "Coureur de la Matras- Tour" zaterdag 22 september in de Wolk te zien tijdens de PENPALS-AVOND.

De pers schreef over deze tour:
"Ik kon het niet geloven totdat ik het wel moest" - Binkie "Duur, maar wel een leuke avond" - De Gaykrant
"Ik moest zelfs lachen" Opzij

VEEL MEER is onderdeel van Slipstream-Productions te Raalte

Entree: 23:00 05:00 uur f 7,50
Plaats: De Roze Wolk, Oudegracht 43-werf, 3511 AC Utrecht, tel. 030-2322 066 www.derozewolk.nl

Deel: ' Jongens trio VEEL MEER op Penpals avond '
Lees ook