Gemeente Apeldoorn


Persberichten naar overzicht


Jongeren presenteren resultaten Jeugddebat op Wij willen … Feest

Jongeren presenteren resultaten Jeugddebat op Wij willen … Feest De werkgroep stadsevenementen organiseert op donderdag 22 april van 16.00 uur tot 19.00 uur het 'Wij Willen... Feest' in Plaza di Christo aan de Hoofdstraat 186/188.

Uit het jeugddebat dat vorig jaar mei gehouden werd, zijn enkele werkgroepjes gevormd. De jongeren die meegedaan hebben aan het jeugddebat presenteren wat ze al gedaan hebben en wat de plannen voor de toekomst zijn. Het 'Wij Willen... Feest' is bedoeld voor iedereen die wil weten wat jongeren in Apeldoorn belangrijk vinden. Tijdens het feest kunnen jongeren die ook graag mee willen doen met één van de werkgroepen zich in laten schrijven. De werkgroepen zijn uitgaansveiligheid, stadsevenementen, wijkinrichting, skaters, jeugdinfo, milieu en verkeersveiligheid.

De presentatie van de avond is in handen van Susan Westrik. Na de presentatie van de jongeren barst het feest los. Meer informatie over dit persbericht is verkrijgbaar bij ing. R. Scholten, woordvoerder van de gemeente Apeldoorn. Dhr. Scholten is bereikbaar op tel. (055) 580 13 63 of (06) 51 53 52 64 57.


© 1999, Gemeente Apeldoorn

Deel: ' Jongeren Apeldoorn presenteren resultaten Jeugddebat '
Lees ook