fnv

jongeren delen schatkist-ijsjes uit bij barbecue binnenhof

jongeren gaan voor goud: zij willen een sociaal akkoord met het toekomstige kabinet. simpelweg de haagse schatkist op slot doen en vervolgens de sleutel weggooien helpt jongeren niet aan een gouden toekomst, aldus de jongeren. deze boodschap geven 8 landelijke jongerenorganisaties donderdag op het plein in den haag af aan voorbijkomende politici. als blijk van goede wil delen de jongeren morgen 'schatkist-ijsjes' uit aan politici die de jaarlijkse barbecue bijwonen ter afsluiting van het parlementaire jaar.

de jongerenorganisaties fnv jong, cnv jongeren, de unie, lsvb, tans, job, iso en laks hebben een handzame actielijst samengesteld van aandachtspunten waarop het toekomstig kabinet snel actie moet ondernemen. jongeren verdienen meer aandacht.

den haag staat voor een aantal belangrijke keuzes. volgens de jongerenorganisaties is het nu vijf voor twaalf. een wake up call is hard nodig. de jongeren vinden dat meer en betere stageplekken, het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs en het verbeteren van de positie van jongeren op de arbeidsmarkt de grootste prioriteit verdienen.

de wake up call is te lezen op www.wakeup-call.nl

fototip
wat: 8 landelijke jongerenorganisaties delen tijdens de jaarlijkse barbecue ter afsluiting van het parlementaire jaar schatkist-ijsjes uit aan politici en voorbijgangers. wanneer: 1 juli 12:00 -14:30 uur wie: fnv jong, cnv jongeren, de unie, lsvb, tans, job, iso en laks waar: den haag, plein

Deel: ' Jongeren delen schatkist-ijsjes uit bij barbecue Binnenhof '


Lees ook