Jongerentheaterproductie uit Almere zoekt talent


Almere, 20121211 -- Theaterproductie is op zoek naar acteurs. Het jongeren-toneelstuk ‘Ik wil niet terug’ is geschreven door Angelo Maduro. Deze gedreven man uit Almere zoekt buurtgenoten om dit stuk mee uit te voeren. Met de productie ‘Ik wil niet terug’ wil Angelo buurtbewoners (vooral jongeren) de kans geven hun theater-skills te ontwikkelen.

‘Ik wil niet terug’ was oorspronkelijk een boek. Een verhaal waarin de schrijver de jongerencultuur en mentaliteit in kaart brengt. Het gaat over Edsel Martina die in contact komt met verkeerde vrienden die hem overhalen mee te doen aan een gewapende overval waarbij een dode valt. Hij wordt veroordeeld tot veertien jaar gevangenisstraf. Wanneer hij uiteindelijk weer vrij komt, weet hij één ding heel zeker: hij wil nooit meer terug…  

Ongeveer een jaar geleden heeft de schrijver Angelo Maduro besloten een theaterproductie van het boek te maken. Hij zocht contact met Rismé Oblijn van het bewonersactiverings-project Kan wél! En toen ging het snel. Angelo: “Door Kan Wel! heb ik nieuwe mensen leren kennen en het project heeft me gemotiveerd om subsidie aan te vragen en verder te gaan met het theaterstuk”.  

Nu is het dus tijd om de repetities te beginnen. Er is al een groepje acteurs en Angelo en Rismé zoeken nog:

-  een oudere man (65+)

-  verschillende jongeren (tussen de 12 en de 23)

Voor de rollen geldt allemaal: we zoeken personen uit Almere met  inzet en doorzettingsvermogen.

Meld je aan bij Rismé Oblijn van Kan wél! via: 06-23109826 of risme@kanwel.nl


Deel: ' Jongerentheaterproductie uit Almere zoekt talent '
Lees ook