Jortt introduceert gratis online factuurdienst


Eenvoudig professionele facturen sturen met 'Jortt Gratis'

ALMERE, 20150813 -- Online boekhouddienst Jortt introduceert een gratis online factuurdienst: 'Jortt Gratis'. Met deze dienst kunnen zelfstandig ondernemers, zzp’ers, zp’ers en kleine bedrijven snel en eenvoudig hun professionele facturen opstellen en versturen. De facturen zijn voorzien van het logo van het bedrijf, worden in kleur opgemaakt en voldoen aan alle juridische eisen. De dienst is volledig online. Nadat de factuur is verstuurd, wordt de betaaltermijn gecontroleerd. Wordt een factuur niet op tijd betaald? Dan krijgt de gebruiker een notificatie via e-mail. Met één druk op de knop kan een herinnering worden verstuurd. Of als het moet, kan direct een incassotraject worden opgestart.

Volgens Hilco de Roo, Commercieel Directeur bij Jortt (maar noemt zichzelf liever Jortt'er): “De factuurtool van Jortt zit vol tools die het maken van de factuur vereenvoudigen. Het is één van de meest uitgebreide factuurtools die er te vinden is.

[Jortt introduceert gratis online factuurdienst]Zo denkt het systeem met je mee. Een leuke feature bijvoorbeeld is dat de gegevens van klanten automatisch worden opgeslagen. Deze hoef je niet te zoeken bij een volgende factuur, maar worden automatisch aangevuld bij het invoeren van de eerste drie letters. Een beetje zoals Google je zoekopdracht zelf aanvult. Dat werkt ook zo bij de factuurregels. We onthouden wat de klanten hebben gedaan en zorgen zo dat het een minimale inspanning is om volgende facturen te maken. Dit bespaart tijd en voorkomt fouten”.

Jortt Gratis is echt gratis. Er zit geen limiet aan het aantal te versturen facturen en er staat geen reclame van Jortt op de factuur. Ook wordt de factuur verstuurd met het e-mailadres van de klant als afzender. En dat zijn unieke features voor een gratis dienst.

Over het verdienmodel achter deze dienst is Jortt heel duidelijk. Ondernemers moeten eerst facturen sturen om geld te verdienen. Er komt vanzelf een moment dat er meer en meer administratie komt en dan is Jortt Compleet, onze online boekhouddienst een goede en voordelige oplossing. Tot deze tijd zijn alle ondernemers van Nederland van harte welkom gebruik te maken van onze gratis dienst.

Over Jortt
Jortt - Ondernemer Gericht Boekhouden™ biedt ondernemers een unieke methode waarmee zij eenvoudig, snel en efficiënt hun administratie kunnen verwerken. Compleet financieel inzicht, in begrijpelijke taal. Gemaakt door ondernemers, voor ondernemers. Meer informatie over Jortt vind je op de website www.jortt.nl.


Deel: ' Jortt introduceert gratis online factuurdienst '
Lees ook