Jos Verstappen Info Page

Live is more! Trust Jos

Jos over remprobleem en teamgenoot

(22 september 2001) Terwijl het erop leek dat na Canada de remproblemen voor Jos waren opgelost, stak in Italië weer een remprobleem de kop op. We hebben hier niet getest en dus moesten we de vrijdag vanaf nul beginnen. Na Canada hebben we ook in Hockenheim (waar de remmen het ook zeer te verduren hebben, red.) geen problemen ondervonden met de remmen. Maar ja, in de tussentijd hebben we een nieuwe voorvleugel gekregen en wat de invloed daarvan is op de remmen moeten we nu uit zien te vinden, vertelt Jos.

In Monza zou Tom Walkinshaw bekendmaken wie Jos teamgenoot is in 2002; niets bleek minder waar. Zo vlot als de Schot dit jaar was met de bevestiging van Jos voor volgend jaar, zo onduidelijk is het tweede zitje bij OrangeArrows. Zou dan toch Enrique Bernoldi bij het team blijven? Ik hoor net als jullie verschillende verhalen, we zullen moet afwachten wat Tom gaat doen. Ik weet niet of Enrique bij de kanshebbers zit. In de kwalificatie ontlopen we elkaar niet veel.

In de race is dat een ander verhaal. Daarom was Jos ook niet een van de voorstanders om de eerste paar bochten kalm aan te doen. Hij moet het juist van de eerste momenten in de race hebben om zoveel mogelijk plaatsen te pakken. Ik heb toch kalm aan gedaan? Nee, even serieus: voor iedereen was het een heel vreemd weekend met de gebeurtenissen in de VS en het ongeluk van Zanardi. Toch denk ik dat het goed is dat we normaal gestart zijn. Achteraf is alles goed gegaan in de eerste bocht en zijn ongelukken uitgebleven.

Wat het in Indianapolis gaat worden? Ik heb geen idee, maar ik zal er alles aan doen om een paar mooie acties te laten zien.

©2001 www.verstappen.nl, all rights reserved

Deel: ' Jos Verstappen blikt vooruit op Indianapolis '
Lees ook