JRS DENKT NU AL AAN EEN FEESTEND ALKMAAR 2004

ALKMAAR - Jasper Steenkamp van organisatie en boekingsbureau JRS in Alkmaar denkt nu al hard mee hoe Alkmaar straks in 2004 zijn 750 jaar stadsrechten groots gaat vieren.

Zo zal JRS zaterdagmiddag 22 juni samen met de Stichting Actiev een eigen stand hebben als 'tout' Alkmaar maar ook allerlei andere verenigingen en personen op het Canadaplein gaan praten hoe het 750 jaar feest gevierd moet gaan worden. JRS Bookings heeft in de stand uit eigen stal onder andere uitgenodigd A3 Abbo, ook bekend als het gezicht van Sunclub, en de dj. The Groove. Zo zal iedereen de kans krijgen met deze artiesten in contact te komen en zal het uitgaanspubliek ook kunnen genieten van Dj Le Frick d'jazz die zijn muziek ten gehore zal brengen.

De JRS crew zullen op het Canadaplein, zaterdag a.s. ook hun plannen presenteren samen met Stichting Actiev welke grote dance-events zij organiseren in 2004 voor het dan feestende Alkmaar. Ook kunnen jongens en meisjes, die graag willen dansen in de grote discotheken in Nederland en daar buiten, zich laten informeren en desnoods gelijk inschrijven voor 'Ready 2 Dance' . Ook dit is een onderdeel van JRS Bookings. Natuurlijk zal 'Ready 2 Dance' ook een optreden verzorgen op het podium Canadaplein. Dj's kunnen zich ook aanmelden en laten informeren bij de stand. Voor meer informatie zie ook: www.bookingsagency.com enwww.actiev.org  
 Einde persbericht

Organisatiebureau JRS
Arie van Westerop
p.s. telefoon Jasper 06-18099925

Deel: ' JRS denkt nu al aan een feestend Alkmaar 2004 '
Lees ook