Jubileumeditie Sprookjes van De Haar


Jubileumeditie in de kerstvakantie

HAARZUILENS, 20151209 -- Dit jaar is het de vijfde keer dat de baron en barones allerlei sprookjesvrienden uitnodigen voor het grote sprookjesfeest op Kasteel de Haar. Maar als plotseling vlak voor het jubileumfeest de baron wordt vermist, dreigt alles in de soep te lopen... Wat hebben een gouden muntje, een ezeltje en een meterslange staart hiermee te maken? Ontdek het zelf van 23 december t/m 3 januari tijdens de jubileumeditie van Sprookjes van De Haar! Laat je meevoeren door het grootste en deftigste kasteel van Nederland en beleef wonderlijke sprookjesavonturen. Een kerstbelevenis voor de hele familie, ook voor wie niet in sprookjes gelooft…Bij Kasteel de Haar horen een baron en een barones met veel bediendes en grandioze gasten. Dit jaar is het de vijfde keer dat de baron en barones allerlei opvallende sprookjesvrienden hebben uitgenodigd voor het grote sprookjesfeest op het kasteel. Het is ieder jaar weer een hele organisatie om alles vlekkeloos te laten verlopen. Maar als plotseling vlak voor het jubileumfeest de baron wordt vermist, dreigt alles in de soep te lopen...
 
Wat hebben een gouden muntje, een ezeltje, een verwarde markiezin of een meterslange staart hiermee te maken? En welke vreemde voorwerpen ontdek jij in de metershoge kerstboom in de Main Hall van het kasteel? Zijn al deze aanwijzingen misschien dé oplossing voor de verdwijning van de baron? Vast staat dat de barones in alle staten is en dat iedereen alles op alles zet om ook dit jaar het sprookjesfeest weer tot een goed einde te brengen. Wil je weten hoe dit avontuur afloopt? Help mee om de baron te vinden en bezoek deze kerstvakantie de jubileumeditie van de Sprookjes van De Haar. Een kerstbelevenis voor de hele familie vol avontuur en doldwaze sprookjesachtige taferelen, ook voor wie niet in sprookjes gelooft.
 
Sprookjes ‘Lichtjesavonden op het kasteel’
Op 23, 27 t/m 30 december en op 2 januari zijn er speciale Sprookjes Lichtjesavonden, dé kans om het kasteel eens ’s avonds te bezoeken in een sfeervol verlicht kasteel. Een bijzondere ervaring en ook een beetje extra spannend…! In verband met een beperkt aantal rondleidingen is vooraf reserveren noodzakelijk.


Bezoekersinformatie
De Sprookjesrondleidingen zijn te zien van 23 december t/m 4 januari (niet op 31 dec. en 1 jan.). Er zijn ook Sprookjesrondleidingen op 1e en 2e Kerstdag! Op 23, 27 t/m 30 december en op 2 januari zijn er speciale Sprookjes Lichtjesavonden.

Prijs Sprookjes van de Haar rondleidingen: € 14,00 (volw), € 12,50 (kind ) p.p.
Prijs Sprookjes Lichtjesavond rondleidingen: € 17,50 (volw), € 15,00 (kind) p.p.
 
Voorkom teleurstelling en reserveer vooraf kaarten via www.kasteeldehaar.nl of bel (030) 677 85 15.


Deel: ' Jubileumeditie Sprookjes van De Haar '
Lees ook