Juki Lanceert binnenkort de EXCEED-serie Huishoudnaaimachines

TOKYO--(BUSINESS WIRE)-- 20090902 --

Juki Corporation (TOKYO:6440)(ISIN:JP3390400004), wereldmarktleider op het gebied van industriële naaimachines, heeft het genoegen bekend te maken dat het in September 2009 de EXCEED-serie huishoudelijke naaimachines uitbrengt.

De EXCEED-serie is het resultaat van een fundamentele herbezinning op de wezenlijke naaifuncties van een naaimachine en gebruikt Juki’s door de markt bewezen technologieën van industriële machines. De EXCEED-serie bestaat uit drie modellen, de HZL-F300, HZL-F400 en de HZL-F600 en richt zich op de echte hobbynaaister en speciaal op het naaiwerk ten behoeve van de woningdecoratie en het quilten. Juki stelt dat de EXCEED-serie verreweg het beste stoftransport en steekkwaliteit bezit van alle huishoudmachines die nu op de markt zijn. Stoffen van heel dun tot zeer dik is geen enkel probleem. Gebruikers zullen in het bijzonder de hoge zoomkwaliteit waarderen en de grote naaiprestaties. De EXCEED-serie heeft een naaioppervlak van 203 mm (Breedte) bij 112 mm (Hoogte) vanaf de rechter zijde van de machine tot aan de naald om de stof zonder moeite te verwerken. Ook is er een brede aanschuiftafel beschikbaar, waarmee de gebruiker zich een groot, breed en plat werkvlak verschaft.

Quilten op de naaimachine wordt steeds populairder. Met zijn gebruiksgemak en gespecialiseerde functies is de EXCEED-serie het allerbest uitgerust om te quilten en nestelt zich op een hoge plek in de mid-range market. Model HZL-F600 ”Quilt&Pro Special”, biedt mogelijkheden en functies zoals ’s werelds eerste voetpedaal met draadknipfunctie, willekeurig gevormde steken (lijkt op handnaaien), waar elke Quilter van droomt. Gebruikers van naaimachines zoals nu op de markt, moeten een schaar pakken, of met een vinger een knop bedienen om de naaidraden te knippen. Bij de EXCEED-serie kan de gebruiker zich blijven concentreren op het werk zonder de blik af te wenden door met de voet de draadknipper-schakelaar te bedienen. De Willekeurigesteek-functie (lijkt op handnaaien) biedt de quilter een steekvorming waarbij verschillende steekbreedten bij een geselecteerde steek automatisch worden gevormd.

Typevergelijking in een oogopslag

 
           

F600

         

F400

         

F300

   
Aanschuitafel           ja           optie    
Kniehevel           Ja           optie    
Steken(Lettertypes)           225(4)           157(3)           106(3)    
LED verlichting           2           1    
Willekeurigesteek-functie           ja           nee    
 

Juki maakt het leven van zijn gebruikers een stuk eenvoudiger door geavanceerde naaitechnieken, ontleend aan zijn industriële naaitechnologieën te ontwikkelen voor beginners en gevorderden.

Over Juki

Juki Corporation, opgericht in 1938, is een in Japan gevestigde veelomvattende fabrikant met het grootste marktaandeel ter wereld op het gebied van industriële naaimachines en gebruikers in meer dan 170 landen. Bijna 6200 medewerkers in 20 landen zoals de V.S., China, Singapore, Polen, Zwitserland, Italië en Japan werken op 120 locaties aan de ontwikkeling, fabricage en distributie van industriële robots voor de bouw van elektronische componenten, huishoudnaaimachines, naast de industriële naaimachines. In het fiscale jaar 2008 haalde Juki een omzet van US$ 794 miljoen. Zie https://www.juki.co.jp/index_e.html voor meer details.

Photos/Multimedia Gallery Available: https://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6037430&lang=nl

CONTACT:
EFKU-Kuipers b.v.
Juki huishoudnaaimachines
+31-23-5847755

Juki@efku.nl

Deel: ' Juki Lanceert binnenkort de EXCEED-serie Huishoudnaaimachines '


Lees ook