tweede kamer der staten generaal


2990006450

vragen van de leden herrebrugh, hindriks en schoenmakers (allen pvda) aan de minister van verkeer en waterstaat over het vervoer van gevaarlijke stoffen door de vlaketunnel. (ingezonden 4 februari 2000)


1

heeft u kennisgenomen van het artikel 1) inzake uw besluit te weigeren de vlaketunnel in zeeland open te stellen voor vervoer van gevaarlijke stoffen zoals lpg?


2

bent u op de hoogte van het feit dat de omleidingroute voor vervoer van gevaarlijke stoffen over lokale wegen met veel langzaam verkeer gaat?


3

is er met betrekking tot het vervoer van gevaarlijke stoffen, het niet toelaten daarvan op bepaalde wegtrajecten zoals in tunnels en het aanwijzen van alternatieve routes in het algemeen sprake van risicoanalyses met betrekking tot de afweging van het niet toelaten op een bepaald wegtraject en het instellen van de omleidingroute?


4

indien dit in het algemeen het geval is, hoe is dan in het geval van de vlaketunnel de afweging geweest tussen het openstellen van de tunnel voor het vervoer van gevaarlijke stoffen als lpg en het instellen van een omleidingroute?

provinciale zeeuwse courant, 19 januari jl.

copyright tweede kamer der staten generaal

Deel: ' Kamervragen vervoer gevaarlijke stoffen door Vlaketunnel '
Lees ook