Algemene omroepvereniging AVRO

PERSBERICHT

Hilversum, 10-01-2013

DE KANDIDATEN VAN AVRO'S EXPEDITIE POOLCIRKEL STRIJDEN OM EEN PLEK IN DE HALVE FINALE

In de achtste aflevering van Expeditie Poolcirkel zijn nog drie vrouwen en één man in de strijd: Amanda Krabbé, Charlie Dagelet, Paulien van Deutekom en Frederik Brom. Nu de finale in zicht is, worden ze steeds fanatieker! Deze uitzending van Expeditie Poolcirkel is op 14 januari om 20.25 uur te zien bij de AVRO op Nederland 3. Presentatie: Lauren Verster.

De teamopdracht bestaat ten eerste uit een tocht over het spoor op een heel bijzondere fiets. Daarna stappen de teams over op een speciale vierwieler die wordt voortgetrokken door drie poolhonden. Het duo dat het hele traject het snelst aflegt, wint de prijzenpot en stijgt in de algemene ranking.

De individuele opdracht is vissen volgens de traditionele sami-wijze: met je blote handen. Wie van de kandidaten beheerst dit het best? De vier gaan in het noorden van Zweden tot het uiterste. Wie gaan er naar de halve finale en wie moet er naar huis?

Expeditie Poolcirkel, maandag 14 januari, 20.25 uur bij de AVRO op Nederland 3 expeditiepoolcirkel.avro.nl | www.facebook.com/ExpeditiePoolcirkel | twitter.com/ExpPoolcirkel
---

Deel: ' Kandidaten van avro's expeditie poolcirkel strijden om halve finale '


Lees ook