Kanters Special Products winnaar 2015 in veevoedersupplementenbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

Rotterdam, 20151012 -- Kanters Special Products BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de veevoedersupplementenbranche. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van innovatieve vloeibare oplossingen voor diergezondheid, met een zeer sterke positionering. ‘Kanters heeft grote kennis en ervaring op het gebied van diervoeding en geniet hierin een uitstekende reputatie. Zij wordt algemeen als een van de leidende bedrijven op dit gebied gezien en kenmerkt zich door een klant- en service¬gerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Begin jaren ‘80 is Kanters Special Products BV begonnen als vleeskuikenbedrijf. Vanaf de oprichting heeft zij zich gericht op verbetering van de omstandigheden in de stal en gelijktijdig op verbetering van de gezondheid van de kuikens. Inmiddels is Kanters de specialist in het ontwikkelen, produceren en leveren van vloeibare voedingssupplementen via het drinkwater aan de intensieve veehouderij. Haar producten kunnen zowel voor preventief gebruik als op kritieke momenten worden ingezet ter ondersteuning van de gezondheid, en dragen bij aan een betere groei, voeropname en voerconversie – kortom, een beter bedrijfsresultaat. Kanters geeft advies over drinkwater(kwaliteit) en verzorgt tevens technische ondersteuning bij stalprogramma’s gericht op diergezondheid, antibioticavermindering en rendementsoptimalisatie.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Kanters Special Products BV

een vooruitstrevende onderneming die continu bezig is om – samen met klanten en leveranciers – haar producten en diensten te verbeteren.

Totale dienstverlening

De jury prijst met name het feit dat zij op heldere wijze een totale dienstverlening levert richting de (pluim)veehouder in samenwerking met de dierenarts, gericht op een betere gezondheid van het dier, een lager (tot bijna nul) antibioticagebruik en uiteindelijk een hoger rendement voor de boer. ‘Continue innovatie op het gebied van dienstverlening en techniek, kennisoverdracht, begeleiding bij de veehouder en intensieve samenwerking met de dierenartsen, hebben van Kanters de Europese leider gemaakt in drinkwatersupplementen voor dieren­welzijn en -gezondheid. Haar producten worden gebruikt ter verbetering van het dierenwelzijn gericht op de lange termijn, maar tevens – in andere samenstellingen en doseringen – als curatieve methode. Ook hier weer met als grote voordeel een minder antibioticagebruik’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

‘Kanters levert een totaalproduct, is zeer innovatief, geeft on-site ondersteuning en levert toegevoegde waarde voor de klanten middels een hoger bedrijfsresultaat. Internationaal actief en groeiend, uniek in de wereld waarin zij opereert. Met recht een branchewinnaar in de agrarische sector!’

Meer informatie: https://www.kanters.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.


Deel: ' Kanters Special Products winnaar 2015 in veevoedersupplementenbranche '
Lees ook